Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimki de emerken bi iki çekiyo bakiyo suratima hadi komiklik yapta gülelim anne diyo:))ben brunch ı daha cok seviyorum sabahlari fazla yiyemiyorum ama çay,kahve içmeden de kendime gelemem:)

Eklentiler

• 166659806606338285804098133961.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 48
1mrw anaa baya aşağıda. Kaymış gibi de. Hani şu ortadaki taktığımız yer var ya kemer yeri. O sende yukarda benimki tam aşağıda kaymasını da önlüyor

Yeme derdinde kemeri bizimki gibi

O da guzelmiş:) sizin atak bitti var mi bi değisiklik,gerci gece uykulari hep duzenliydi senin bebişin ama başka turlu bi yenilik var mı
Atak bitti sanırım uykuda sorun olmadı çok şükür. Sadece sinir var kendini sıkıyor istediği olmayınca sıkılınca bide mama işte biliyorsun

1mrw anaa baya aşağıda. Kaymış gibi de. Hani şu ortadaki taktığımız yer var ya kemer yeri. O sende yukarda benimki tam aşağıda kaymasını da önlüyor

Yeme derdinde kemeri bizimki gibi
Yok kuzum ya kaymiyor yayiliyor valla kemeri taktirmiyo benimki sıkılıyo otogara kadar geldim bakalim insallah sorun olmaz

Kızlar yürüteç düşünen var mı çok ağır oluyor artık sürekli gezmek istiyor en azından 15 dakika işimi yapana kadar oturtsam var mı bilginiz?

Kızlar yürüteç düşünen var mı çok ağır oluyor artık sürekli gezmek istiyor en azından 15 dakika işimi yapana kadar oturtsam var mı bilginiz?
Aslinda yurutec ayak,bacak sagligi icin önerilmiyo ama bence 15-20 dk dursa gunde hiçbisey olmaz.ben de kullanmadim kullanmayacam ama başka şekilde oyaliyorum bebegi.
Bazi anneler,bakıcılar uyuyana kadar yurutecin içinde tuttugu icin saglik açisindan önerilmiyor

Yok geçmedi kuzum ya . Nokta nokta kalmış çok üzüldüm ya puuffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…