Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Valla kuzum ben emzigi hergün tıkıyorum ağzına diliyle iktiriyor halbuki ilk dogdugu zaman annem vermisti almısti ozamanlar ama bikaç gün sonra bıraktı istemedi 4 aydir hep memede biberon kullanımında sorun yasamadik ama mamayi biraktirdim kullanmiyorum bende cok ozeniyorum ya keske alsa disarda cok zorlaniyorum

Ay bende tuttu diyenler oldu diye heveslendim uykusunda emdi bitmek üzereyken aynı pozisyonda emzigi verdim çekti çekti sonra tükürdü ağzından kocada gülüyor bu cok fena diye Jou
Bunlar cok fena kız resmen senn kimi kandiriyorsun diyo bana bakip surat ifadesi bi degisiyo gormen lazim

Kizlar ya bana akil vermeniz lazim ben bugun aydina gidicem otobüsle genelde kendi aracimizla gittigimiz icin acemilik cektim dusunuyorum dusunuyorum cozum bulamiyorum simdi bebek arabasini alicam yanima ama bizim puset kucuk gelio ben buyuk parcayi kullaniyorum oda otobuste nasil sigcak koltuga puseti alsam ayaklar sallaniyor disarda oto koltugu almadik daha yeni alicaktik napabilirim? 2.5 saat kucagimda tasiyamam kolum cok agriyor

Ayyy KIzzz asıl bunlar çok tehlikeli
Ben hayatta yapamam
Çünkü bebekler kıpır kıpır. Sen bununla tam kulağını temizlerken Bi kıpraşsa off direkt içeri zara gider
Uyumasına da güvenme yani az Bi dokunuşta yine hemen tepki veriyorlar

Canim sen cokyasa tencere dibi sıyırıp gibi

Ay alcam insallah
Bu arada bende etkilemez çok cay içtim uyuyamam derler ben oturur 1 demlik çay içerim banamisin demez
Hahaha napim kız öyle yapıyorum
Aynen canım kimine etki etmiyor bugün inşallah papatyadan fayda görürsün

Pusete nasıl küçük geliyor kız. 18 kg a kadar kullanılıyor diye biliyorum. Bizim bebe sığıyor. Bence oluyorsa pusete zorla güvenlik açısından da öyle gitmeli

Pusete nasıl küçük geliyor kız. 18 kg a kadar kullanılıyor diye biliyorum. Bizim bebe sığıyor. Bence oluyorsa pusete zorla güvenlik açısından da öyle gitmeli
Evet kuzumda ayaklar sarkiyor benimkinin disarda bile dolasamioz duscek diye korkuyorum

Bebeğim için sağlıklı olsun diye yedim içtim hep gebelik şekerim vardı hiçbir tatlı yemedim
Zararlı şeyler yesem bebeğime degil bana iyi gelir ne anladım bu işten herşey almira için di

Seker yüklemesi sırasında mi öğrendin kuzu

Reactions: Jou
Kizlar napaysız yaa,bebeleri uyuttunuz mu kahvelerinizi ictiniz mi,ne izliyonuuzzz:))
Biz daha yeni kalktik sayılır, geceleri uykudan fire verilince sabahları kalkışımız geç oluyor; o yüzden henüz kahvaltı, kahve yok sadece su simdi kizimi emzirme asamasındayım ama artık memede sohbete basladı çok fena 1 dk emip agzini memeden cikarip suratıma gülüyor sohbet muhabbet, bi karşılık, ilgi bekliyor. Böyle olunca emzirme seyanslarımızda uzadı bizim. Sonra belki bi duşa sokarım bakalım bnmkahvaltı olayı brancha doner muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…