Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimkide şuan uyandı ayaklar çıplakk tutuyo ayaklarını
Yerim o ayakları
Kaçta uyandı oturdu toto ustune benim aksam 5 gece 11 re kadar hiç uyumadı ara ara bi 10dk etti ama işe yaramaz o
6 da kız hiç uyanmaz normalde eşim mama vermeye kaldırdı ne mamayı aldı ne uyku kaldı uyandı çocuk

Ay geri uyudu ama sürekli uyaniyo diyorum bu çocuk niye uyumuyo meğerse kaka yapmış yaa ne bilem yeni değiştirmiştim ondan rahatsız olmuş. Valla hemen poposu kızarmış biraz fazla durunca
Cano o zamanlar böyle salgın yoktu şimdi hersey salgın
Öyle aşko
Demek ki yakinda donecek bebişin,bacaklarini tutup yan cevirecek kendini sonra da omzundan guc alip ters donecek
Yaa öyle miii tutamıyor da daha yelteniyor ayaklara bi bu ara destekle dönüyor önceden inat ediyor hareket ettiremiyordum

O banada oluyo yeni degiştirdim diyorum meğersem kaka etmiş ondan sürekli uyanıyo bide kendi kendine gögüs üstü dönüyo gazını bi veriyo pohlu

Huylular bunlar ya

Benimkide şuan uyandı ayaklar çıplakk tutuyo ayaklarını

Ay bizimkide kaldirirdi ama tutmazdı ilk defa bu sabah tuttu sweetgirlcandy

Bide çok şükür dun bir kere agladi cok ayağıma aldığımda onun Dışında Sakince durdu bugün simdiye kadar ağlama krizi olmadı
Büyüyoruz

Oyy maşallah hadi hep böyle gitsin Güneşimiz benimki de tuttu tutacak ama yok beceremedi pijamadan falan tutup çekiyor

Demek ki yakinda donecek bebişin,bacaklarini tutup yan cevirecek kendini sonra da omzundan guc alip ters donecek
Bizimki dönüyor 2 haftadır.Uyurken sırt üstü yatırıyorum inatla yüz üstüne ya da yan tarafa çeviriyor kendini.Yüz üstü döndüğünde de hemen uyanıyor.Uykular zaten perişan sevmedim bu güncellemeyi bu ara

Ay icsinde nasıl içerse içsin modundayiz
Her şekle giriyoruz vallahi
Benimkide tuhaf emmiyor uyumak istiyor uyudu ya 10 15 dk sonra ağlıyor gözler kapalı memeyi bulana kadar devam
Ne anladım ben bu işten
Hem ayakta hem memede uyuyor bu cocuk çoklu işlem var bu çocukta

Ay bide bu mu var uyurken yapiyo demek
Bizimkini ya n yatirsam hemen başlar sırtüstü yatmak için kendini öyle uyandırır
Uykusuzluk aldı başını gitti vallahi basim ağrıyor uykusuzluktan bide nasıl nerde sızıyorum belli değil boynum tutuk belim gidik her tarafım dayak yemiş gb

Biraz daha zaman iki,üç haftaya kendini duzeltebilir.bizimki 1 aydir ters dönuyodu 1 haftadirda kendini duzeltebiliyo

3 gündür ne gündüz ne de gece uyku var.Kızım da hastalandı kafayı yicem .Zaten kızım gece 1 de yatıp sabah 8 de kalkıyor

Bende 1 hafta kadar kotu oldum gündüz uyku yok gece uyku yok
Gece memede besige koyamıyordum oturarak uyuyordum az az ins geçicidir seninde canim
Bacim sen hic mama vermeyi denedin mi son donemde,4 aydan sonra anne sutunun besleyiciligi azaliyo doymuyolar.benimki de tam doymuyo bence,zaten biraz şişko kendisi yetmiyo,o yuzden 5 te başliycam ek gidaya.

Bacim sen hic mama vermeyi denedin mi son donemde,4 aydan sonra anne sutunun besleyiciligi azaliyo doymuyolar.benimki de tam doymuyo bence,zaten biraz şişko kendisi yetmiyo,o yuzden 5 te başliycam ek gidaya.

Bacım denedim canıma tak etti yemedi
Yesede yine emmek istedi
Uykuya dalma yöntemi bu kızın artık kbl ettim aç olsa memeyi cekmesi lazım memeye geliyor iki fıs uykuya hmn
Bende geccem ek gıdaya

Atarlı atakli bu bebeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…