Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yeni taktiğim uykuya yatırınca hemen mama veriyorum artık alıyor

Kız kabakta 3.gün yaptım şimdi yemedi dudağını büzdürdü hiç bakmadı bile tadına. Hem aç hem uykusu vardı ondan mı ki yoksa bebe bıktı mı 3 gündür kabak

Bebede haklı ne bu kabak kabak
Mantıklı hem uykuyada rahat geçer

Tam sıpalar haaa numaracılar

Valla canımızı okuyamayi başarıyorlar
Canim benim kız hani 8 de 8 buçukta yatirinca yarım saat uyuyo kalkıyordu ya ben şimdi 4.5 5 gb yatiriyorum bi sekilde 6 6.5 a kadar oyalıyorum abi baba gelince oyunlar derken 9 da hazırlıyorum uykuya cok şükür gece uykusuna gecior sanırım aklı abi babada kalıyor ve kısa uyuyor
Bu arada uyku tulumunu giydiriyormusun gece soğuk diye giydirdim gece emerken kafası terledi

Oh maşallah böyle böyle düzene girer 1 ayı geçti giydiriyorum ben bizim yatak odası soğuk baya. Sadece kafası terlediyse takılma

Amaann sıpa durmayyy bide buraya geliyorum yazıcak bişe bulamayıp geri donüyorum

Nie durmuyo kiz huysuzmu oyunmu istiyo
Benimkine uzaktan koşup yakaladım yapıyorum aynada koş koş yapıyorum kahvaltıda da oyuncağı tutunca çekip yukarı tutuyorum kaçtı diyorum çok guluo ama buda can ya gezdircen ya oynayacan

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…