Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evett öyle istiyo cano oyüzden hep onunla ilgilendim arada banyoyu temizledim onunla oynadım yemek yaptim bugün de böyle geçti yoruldum vallahii yemek yedim ağırlık çöktü

Bende sen gibi aynaya dogru ediyorum kahkaha atıyo istiyo oynamak

Evett aşı mahvetti kızımı uyuyan kızım gözleri feltaşı gibii 7den sonra hep ayakta
Off canım yaa benimki de bugün sabah az uyudu uyandı meğer kaka yapmış 2 buçukta bi yattı sonra uyanır gibi oldu emziğini verdim geri uyudu 3 saat uyumuş şimdi çığlık atıyor kendi kendine perşembe bizde menenjit aşısı olcaz bakalım. Bexsero ateş yapıyor ağır diyorlar ya inşallah rahat geçer

3.gün kabak tadımını da yaptık soğuktu ondan heralde yüzünü ekşiterek yedi. Önceki günler güzel yemişti. Belki de sıkıldı yarın havuç deniycem bakalım

Yaaaaa yerimmm onuuu uykucu bebe yavvv
Abooo menenjit senin doktormu dedi cano

Kızlar selam bebeğim oyuncak tutarken sinirleniyor aglama krizine giriyor diş kaşıyıcıya kavga ediyor resmen bu neden olabilir ? Elinden alınca da susturamıyorum almayınca da sinirlenip ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…