Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Nerde gördun beni
Leyleklerle geldim kondum camina baktım mutfaktasın aygazı cifliyosunn ohh misss ondan sonra çay yaptın geçtin salona bebelere baktın kocişin dedi çay içelim koştun cay hazırladın falan filan yatağa kadar açıklamamı istemezsin herhalde

Reactions: Jou
Regl olacakmışım gb sancı çekiyorum üşüttum mu acaba ya sırtım omzum her tarafım dökülüyor
Geçmiş olsun beybim ıhlamur veya papatya çayi iç beline bişe sar belin ısınsın daha nediyim nasil iyileştireyimm cocumm

Geçmiş olsun beybim ıhlamur veya papatya çayi iç beline bişe sar belin ısınsın daha nediyim nasil iyileştireyimm cocumm

Sagol bebem simdi anca humana içtim
Sırada rezene papatya var adam gelince ancak bakabiliyorum kendime
Kiler birbirine girmiş oralari topladım bizim adam fazla fazla alıyor ayarı yokki

Reactions: Jou
Sagol bebem simdi anca humana içtim
Sırada rezene papatya var adam gelince ancak bakabiliyorum kendime
Kiler birbirine girmiş oralari topladım bizim adam fazla fazla alıyor ayarı yokki
Yok evet benim kocamda hep oyle alır beraber yerlestiriyoruz hep hahahah
Bende humana içmeye başladım gene kahvaltılara içiyorum bez alirken humanada almış gelmiş
Yalnız premium care kalmamış aktif bebe almış
Icin isınsın iç bacumm

Kızlar bebeleriniz nasıl ya? Benim oğlan bugün doğru dürüst uyumadi, inanılmaz huysuz öyle böyle değil. Hoc boyle yapmazdi. Dişten mi acaba merak ediyorum, inanılmaz arttı salya tükürük. Ateş yok ama.

Yorgunum yorgunnn jouu minik uyumuyor sürekli oturmak istiyor yada kucakta dolaşmak. Uyutuyorum salona geliyorum totom yer görmeden bi bakıyorum uyanmış hiç bişeye fırsatım olmuyor. Sen napan senin minnok nası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…