Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Alerjik bebegim zaten, sut urunleri komple yasak, her zmn yedigim seyleri yedim yine
Bizimkide öyle abur cubur istedi canım markete gittim içinde süt ürünü olmayan bir şey yok
Catlak-kurabiye bi kimyonlu bol kıvırcık salata offf ne güzel olur
O ne gı hiç yemedim çok yorgunum caney bebeme yine güncelleme mi geldi ne gece sürekli uyanıyor bazen saat başı bazen yarım saat sonra

Nilikom34 e soralım onunki çıkarıyordu diş doktoru demişti

Canim gözün aydın o zaman. Senle biz hep aynı gidiyoruz galiba, benim de annemler pazar günü geldiler
Teşekkür ederim canim evet zamanlama olarak hep denk geldik ay ne guzel oluyor ya insan degisiyor resmen ruh ve beden olarak

Anasını satayım hiç bitmiyor atağı güncellemesi

Benimki de uyumuyor dişten sanırım baya huzursuzdu. Diş kaşıyıcıyı dolaba koydum soğudu biraz öyle dişlerini kaşıdı sesi çıkmadı sonra ama uykuya dalmakta çok zorlanıyor

Diş cikacagi zaman cok belli olur kabarıklik anlarsin,sonra gecesine aglar aglar sabah bi kalkmişsin diş damaği kesmiş sevinirsin:)

Kızlaaaar 2 saat önce bunu 179 a alcaktım iyi ki almamışım. Şimdi indirime girdi. Bence kaçırmayın ek gıdada dışarda çok iş görür. Diğer beslenme ürünlerinde de indirim var

Az önce soydum üstünü inanılmaz tükürüğü var iki eli de sürekli agzinda hep bakiyorum dis yok gibi ateste yok ama kafa yanıyorrr bide okadar agliyorki derdi ne anlamadim geldim anneme ama yinede hep bende kucagimda baskasinda asla durmuyor anca o uyuyunca vaktim oluyor bugün markete gitmistim kahvalti icin biseyler alayim diye 2 mahalle oteden annem merveeeee diye sesleniyordu aglamaktan morarmis korktum biyerinimi cikardim acaba diyo dedim yok beni istiyordur kosa kosa geldim sustu

Eklentiler

• 16667219361802398251761359393320.webp
    36 KB · Görüntüleme: 49
Yorgunum yorgunnn jouu minik uyumuyor sürekli oturmak istiyor yada kucakta dolaşmak. Uyutuyorum salona geliyorum totom yer görmeden bi bakıyorum uyanmış hiç bişeye fırsatım olmuyor. Sen napan senin minnok nası
Benim minnakta senin gibi kuzu inan bende bugun öyleydim hergün oyle illa kucagımda saat 5bucukta uyudu 7ye doğru uyudu sonra 8de salladım ayagimda uyudu sırf huysuzluğu gitsin diye cano bende sen gibiyimm ama yılmadık ayaktayızz

Bence diş çıkarıyor bu bukadar akintı ona diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…