Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Valla umarim oyledir canim inanki usandim ne önlük dayaniyor ne kıyafet bugun avmye gttik hic biyerde korumali onluk yok slikon al dedi hepsi onun icinde daha erken
Daha yutma refleksine gelmedii tabii cıldırmak ramak la resmen aktıysa çok suolursa kalorifere koy hemen kurulasın

Evett bense pimpirik konusunda 1mrw derdim net
kız pimpirik konusunda üstüme tanımam esim pskloga git artik diyo ellerim bile yara surekli yıkadigim icin bide en ufak biseyde hemen dr diyorum zengin ettin doktorlari karı diyo gecende kayinpeder kizim boyle olmaz cocuk bu aglicak hemen susturma diyo mikrobada ihtiyaci var herseyin ustune dusme diyor haklilarda hasta olur diye cok korkuyorum ya napim 1 aylıkken covid oldu ya ozamandan beri film koptu bende

Daha yutma refleksine gelmedii tabii cıldırmak ramak la resmen aktıysa çok suolursa kalorifere koy hemen kurulasın
Burda soba var onuda kurmamslar kuzu bende oraya buraya seriyorum

Reactions: Jou
Heee de hele hava soğudu kurun sobayı bebe üşüyo
Kiz klima aciyorlar daha okadar soguk degil ben onuda actirmiyorum gunduz bayilcam yoksa alisik degilim oda sicakligi 24 oluyor ya bizim evde yandum burda

Arkasi naylon onu penye olanlar var e bebekte
Kuzum denizlide 2 e bebegede baktim yoktu burdaki avmde e bebek yok lcw defacto vs var ordada bulamadim e bebek ayri yerde yarin gidicem artik mama sandalyeside alicam ordan

Hadi ya covidmi oldu allah acil sifa versin canım yaa

Ondan sonra pimpirik olman çok normal

Kiz klima aciyorlar daha okadar soguk degil ben onuda actirmiyorum gunduz bayilcam yoksa alisik degilim oda sicakligi 24 oluyor ya bizim evde yandum burda
Işte kurusun diye dedim kolaylık gelir diye 24 derece bebe icin ideal ama en idealide 19 dereceymiş

Kuzum denizlide 2 e bebegede baktim yoktu burdaki avmde e bebek yok lcw defacto vs var ordada bulamadim e bebek ayri yerde yarin gidicem artik mama sandalyeside alicam ordan
Ben senelr once almistim tabi.şimdi baktim hepsiburada da var.sıvi gecirmez mama onlugu olarak geçiyo

Umarım fazla uzun sürmez jouu yoksa yıkılıcaz valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…