Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hadi ya covidmi oldu allah acil sifa versin canım yaa

Ondan sonra pimpirik olman çok normal
Evet canim 29 gunluktu az kalsin havale geciriyordu 10 gun cektim allah biliyor neler yasadim uyumadim hic kuzum travma oldu bende

Reactions: Jou
Yokyok bence geçicidirr oturuyomu artık

Bıraksam hep oturacak. Oturduğu zaman çok mutlu oluyor. Ama kısa süreli ara ara oturtmaya çalışıyorum. Sen hiç oturtuyor musun

Bıraksam hep oturacak. Oturduğu zaman çok mutlu oluyor. Ama kısa süreli ara ara oturtmaya çalışıyorum. Sen hiç oturtuyor musun
Yok kuzumm oda istiyo hep oturayim hatta ayakta hafifte yere şey ediyorum nasıl çirpınıyor yürümek istiyo bide hep oturtsam düşüyo daha gelmedi o evrene bende yapmıyorum kasım bitsin inşaallahh

Ben destekli oturtmaya calisiyorumm hopppp yana dusuyor çok tembel asla istemiyor oturmak

Kızlar dun havale konusunda epey aydinlandim,eskilerine yenilerini ekledim sizinle de paylaşayim cok onemli cunku.
Bebek havale gecirdiginde Allah korusun sakat kalacak ,zeka geriligi olacak gibi şeyler yanlişmiş.havale geciren bebegi yan yatirip soymak gerekmiş.havale sadece 40 derecede degil 38,5 da da gecirilebilirmiş.havale atesin cok fazla olmasiyla alakali degil,atesin ani yukselmesi ile alakaliymis.ve en onemlisi havale de genetik geçişliymis.ailede onceden anne,baba,kardes gecirmiş mi bilmek gerek.

Yok kuzumm oda istiyo hep oturayim hatta ayakta hafifte yere şey ediyorum nasıl çirpınıyor yürümek istiyo bide hep oturtsam düşüyo daha gelmedi o evrene bende yapmıyorum kasım bitsin inşaallahh

Bende 4ünde doktora gideceğim bakalım bizim doktor ne diyecek

Evet bende duymuştum ateşin illa yüksek olması gerekmiyormuş. Bir de kasılma olduysa geçene kadar dokunmayacakmışız. Ablam küçükken geçirmiş bir kaç kez sanırım ay çok korkunç ya Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…