Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet o ya inşallah olmaz.

Nasıl bir alet görmedim hiç

Nilikom34 e soralım onunki çıkarıyordu diş doktoru demişti
Aynen küçük olduğu için diş kaşıyıcı tutamıyor elimi temizleyip parmağımın dış kısmını ağzına veriyorum rahatlasana kadar ısırıyor bide doktor arada bir calpol ver dedi ara sıra veriyorum çok huysuz olunca şu an gayet iyi durumu düzeldi

Çıktı mı peki dişleri daha çıkma aşamasında mı

Bir de kızlar ya kızım hiç pişik olmaz dün kaka yaptı biraz beklemiş farketmedim ondan mı yoksa kabaktan mı oldu anlamadım poposunun yanları sıcaktan hani bez falan pişik yapar ya öyle gibi olmuş tecrübeli analar sizce nedir bu kakadan mı kabaktan mı ama kakadan önce yoktu

Tadim yaparken unutma kız burayı çokmu dolu oluyosun

Kakadan bence cano kabakla ne alakasi varr geçer o bikaçgüne kremini bol sür

Canim kizariklik hepsinde oluyo önemli olan bebek aci cekiyo mu,içli ıçli agliyo mu,pişik kızarıklıgi yakar popoyu bebek durmaz

Biz baslamadik daha, dun doktora gitmistim sordum dur daha baslama emiyosa anne sutunden maksimum faydalansin dedi
Ya minik agiz bekliyo orda yemek icin ya masallah
Valla canm bu soyledigin biraz zor,seninki kız cocugu oldugu icin..hele bi baba desin boynuna atlasinda gör bak dağ gibi adamlar nasil kediye dönüşüyo
Vallahi dogru bu, bi sirinlikler bi sirinlikler gel de kiz kizabilirsen

Catlak-kurabiye mesajini alintilamayi unutmusum rota asisinin ikinci dozunu mu yaptiricaksin? Senin bebik de alerjik degilmiydi ?

Bende sabah 7 de altını actjm kaka yapmış farketmemisim eşime dedim acaba sana bıraktığım 1 saat içinde yapmış olabilir mi oda garibim bu 1 saatlik bekleme.degil herkes bir birine pok attı
Neyse bi baktım poposunu arkasının yanları kurumuş kızarıklık vardk

Kakadan bence cano kabakla ne alakasi varr geçer o bikaçgüne kremini bol sür
Alerji yaptı mı diye kuzu. Zeytinyağı sürüyorum bakalım. Hiç olmuyordu normalde kızarıklık olurdu da sivilce gibi olmuş
Canim kizariklik hepsinde oluyo önemli olan bebek aci cekiyo mu,içli ıçli agliyo mu,pişik kızarıklıgi yakar popoyu bebek durmaz
Kızarıklık değil de daha çok sivilce gibi kuzum. Benimkinin makatta çatlağı var hiç ağladığını bilmem yavrumun ondan dolayı tam popoda değil de tombiş kısımlarında yanaklarda

Off benimde dün öyle ya yeni değiştirdim altını. Çocuk uyuyo geri hemen uyanıyor ne bilem burnum da tıkalı bakmak aklıma gelmedi meğer yapmış çocuk

Kız kokudamı almadın bizimkinin kokusu evlere şenlik

Off benimde dün öyle ya yeni değiştirdim altını. Çocuk uyuyo geri hemen uyanıyor ne bilem burnum da tıkalı bakmak aklıma gelmedi meğer yapmış çocuk

Bununda aynı denk gelmesine ne demeli yaaa
Bende dün 8 de akşam uykusu için hazırladım uyudu uyandı derken benimde aklıma gelmedi dun bile.sancim fenaydı
Pohlu gene uyumuş bizim Ahsen le Güneş

Etkilemiş kakası baya olur sivilce gibi benimkindede bikere oldu öylehee elerji gibi mi düsundün olsa yüzlere kollara çıkardı

Kendine gell canommm bebek mutluysa güluyosa inan bise yokturr
Kuzum ya benim sıpa iyi şükür ama iste ben en ufak biseyde sorun cikariyorum kendime pireyi deve yapiyorum sanirim okb var emzirmesem doktora gidicrm ama emziriyorum iste

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…