Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Gecende yine bi doktor artik alerjik besinleri erken başlatiyoruz ki bunyeleri alışsin diyodu,gec baslatinca vucut tepki verebikiliyo gibilerinden biseyler soyluyodu
Evet her bebeğe aynı tepkiyi vermiyormuş. Mesela yumurta beyazını da sarısı ile verin diyorlar artık

Kız kedin mi vaaar:)) bebişle arasi nasil peki,korkuyo musun tirmalar felan diye?

Evet çok tatlı bir kedoşumuz var korkmuyorum çünkü bizim kız yoluyor kedimi. Kedim tepki bile vermiyor yavrum. Belis sevsin diye yanına yaklaştırdım bi tuttu tüylerinden bırakmıyor zor elinden aldım

Evet çok tatlı bir kedoşumuz var korkmuyorum çünkü bizim kız yoluyor kedimi. Kedim tepki bile vermiyor yavrum. Belis sevsin diye yanına yaklaştırdım bi tuttu tüylerinden bırakmıyor zor elinden aldım
Aboo yazik kediye.ama kedi sinirlenmez mi kuyrugunu felan çekse,ne bileyim ani tepki vermez mi?

Kapya bide domates canım
Domates alerjik ya dikkat et cano
Kızlar bilginiz varmı bebeğin kakasında kıl niye çıkar sac gibi uzun bide
bez koymadan mutlaka hep bakıyorum bezin içine çünkü bu 2 ci oldu
Yutmuş olamaz bence uzun saçı
Insalla ya,ama sunu anladim ki bebek iştahliysa oyle gidiyo.bizimki de iştahli.dogdugu gun hastanede 2 saat olmadan acikiyo agliyo.anneme dedimki anne onun bizi degil bizim onu 2 saatte bir uyandirmamiz lazimdi:)
Ay benimki de öyleydi sonradan nolduysa yavruma. Hastanede doğdu 30 cc mamayı 1 dk da şapır şupur içti şok oldu herkes
Yeğenim de aynı asla bir şey yemiyor çok kötü. Kreşte aç kalıyor
Ohh yarasın

Aboo yazik kediye.ama kedi sinirlenmez mi kuyrugunu felan çekse,ne bileyim ani tepki vermez mi?
Kediler asla çocuklara zarar vermez canım üzerine oturan bebekler, kuyruğunu çekenler, bıyığını çekenler bile var ama asla karşılık vermiyor sadece kaçıyorlar. Belis tüyünü çektiğinde mutlaka canı yanmıştır baktı öyle hiç tepki vermedi
Yerim o minnakıı afiyet şifa olsun bitanemee M -Murphy y
Uyy saol kuzum inş şifa olsun belisime

Bende ondna diyorum yutamaz bogulurr ama nerden geleyy hey allahımm

Heh evet benzerdi doktorlarımız. Bizimki de demire 6. Ay dedi. Saat başı emiyor diyorum emsin işte aferin, sana acırım sadece diyor menenjiti 1 yaş sonrası dedi. Ailecek tanıdığımız, torunuma naptıysam senin oğlana da aynısı diyor hayırlısı olsun bakalım ek gıda için hangi çılgın fikirlerle gelecek
Kız kedin mi vaaar:)) bebişle arasi nasil peki,korkuyo musun tirmalar felan diye?
Benim de kedim var aksine oğlumdan korkuyor yazık

Kiz yemek seçen cocuk çok zor, yeni nesilde çok var boyle çocuklar.nedeni de şu; cocuk diyo ki ben bu yemegi yemem anne hemen gidiyo mutfaga sevdigi biseyi yapiyo.e ben de o çocuk olsam ben de yemezdim yemeği,sonucta direnince sevdigim şey önüme gelecek diye:)

Kız yazik o zaman kedilere,yakinda tutar ağzina da alir bu bebeler

Ilk defa duydum,o zaman iyiymiş kedi,valla oynatir senin minnakı da iş yukun hafifler:)

Bende ondna diyorum yutamaz bogulurr ama nerden geleyy hey allahımm
Belki önceden kalmıştır görmemişsindir kuzu
Yanii bende diyorum ablama alıştırdınız çocuğu heralde yemez

Yaa şahane görünüyor afiyet şifa olsun. Yutabiliyor dimi bebeğin yani bu kadar çorbayı yiyebiliyor mu?

En baştan beri püre kıvamında verdiğim için alıştı yiyebiliyor canım. Mama vermemiştim baya aç olduğu için yedi hepsini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…