Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet hassas noktamizi cokta guzel kullaniyorlar damlalar bile uçuk fiyatta 350 tl bi d vitamini msela allah alamayanlara yardim etsin cok uzuluyorum

ismi Ozelden yazarmisin canim

Canim benim doktor birlikte liste yapicaz 6. Ayda demisti ozaman sorcam simdilik alayim bulunsun dedim ben domates tuketebiliyorum suan bakalim ona izin verceklermi

Kizlar ya bu bebislerin ayaklari nezaman düzlesiyor tam olarak

Bebe cinsiyeti ne? : Kız
Emziriyormusun nekadar zaman da ? : No
Başladın mı ? : Evet
Kac aylıkken başladı ? : 5
Yiyormu neler yapıyor mesela (ağzını şapırtıyormu napıyor) ? : Yiyor ağzını büzdüre büzdüre
Yemiyosa vur totosuna vurdunmu ? : Kıız kıyılır mı
Bugünkü menüler neler (tarih bilgilendirmeli) ? : Havuç

Son düzenleme:
Oioi set 1000 tl insan aklini kaybedicek artik nasil bukadar abartiyorlar ya
Vallahi ben asla o kadar para vermem e bebekten çatal kaşık seti aldım kutulu bir de hepsi buradadan plastikten kahvaltı tabagı aldım 2 tane . Her seyin lüks olmasına gerek yok bence yazık gunah verilen paralara.

Saglık ocagında emzigi düsürmüsüm a dostlar neyse ki evde var yedekler jsjehehe

Reactions: Jou
Harikasın cano

Perşembe gitcez bizde bakalım. Bexsero nun ilk dozunu yaptırcam planı oluşturdum kafamda. Bexsero 5-7-13, nimenrix 7-13 şeklinde. Rotayı da evde vercem ben bakalım
Ateş yapan o muydu canım inşallah yapmaz size. Ben 1 yaşından sonra yaptırcam galiba
Kızlar kulağın içini temizlemeyin sadece dışarı akanı temizleyin diyor doktor

Bende kenarından almaya çalışıyorm of bu kulak temizliği zor ya. Bime Bi alet gelmişti ondan mı alsak acaba
Yaa sen harikasın nn bende de vardı o ilk kartları çıkarıp ali babayı bende yaparım süper fikir teşekkürler
Başlamadım cano başlayınca şeedim
Canım bana da özelden söyler misin mağazanın ismini
Nasıll tummy time neden istemiyor

Temamm

Eklentiler

• Screenshot_20221026-150956_WhatsApp.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 42
Vallahi ben asla o kadar para vermem e bebekten çatal kaşık seti aldım kutulu bir de hepsi buradadan plastikten kahvaltı tabagı aldım 2 tane . Her seyin lüks olmasına gerek yok bence yazık gunah verilen paralara.
Bende almadim kuzu cok pahali diye parca parca alicam sen gibi

Kızlar ben söylemiştim geçen aydan beri tadım yaptırıyordum zaten . Yoğurt muz pirinç unu mama “(glutensiz olan) armut püresi elma püresi ve şeftali püresi yedirdim :)
Şu anlık bir sorun yok lakin tuvaletinde problem gördüğüm an kesiyorum .
Benim bebe sadece dik oturamıyor ama oturmak için yırtınıyor adeta ve masaya biz oturunca kuduruyor gelmek için illa oturacak bizle yemekleri görünce çıldırıyor ağzımıza götürünce bakıyor ağız şapırdatıyor :)
Şu anlık tek menü iki öğün veriyorum pirinç unu suyla pişirip muz eziyorum içine bayıla bayıla yiyor :)

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…