Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sadece mukuslu olması yetmiyor beybi kan falanda olması lazım diye biliyorum sen naptın gittiniz mi kontrole
Evet öyleymiş gittik kuzum detaylar geliyor
Canim alerji icin mukuslu kaka yeterli degil diye biliyorum,butun bebelerde illaki donem donem sünen mukuslu kaka oluyo,bizde de oldu bi ara hiç üstüne düsmedim
Öyleymiş evet

Sünnet oldu oğlum ayy onun canı yanmasın benim yansın istedim hep. Şimdi evdeyiz inşallah çok ağrısı sızısı olmaz
Geçmiş olsun minik paşaya canım sen dert etme çok güçlü evlatlarımız Allah'ım ağrısız atlatmayı nasip etsin

Hello babyler biz geldik

6800 gr 64 cm olmuşuz 800 gr almış şok oldum

Menenjit aşısını yaptırdım bexseroyu şimdilik ateşimiz yok. 929 liraya aldık bugün.

Ek gıdaya başladım dedim çok güzel 3 gün kuralı ile devam et dedi. Tadımlar bitince çorbalara başla dedi. Anlattı etti baya.

Mamayı içmiyor dedim değiştirdik falan onları anlattım. Sevmedi mi ki gece nasıl dedi. Gece içiyor dedim. O zaman sorun yok bazı bebekler gündüz beslenmesini sevmez dedi. Ben 4 5 saatte içiyor deyince sorun yok dedi.

Ayrıca bebelac gold yaramadı dedi aile hekimi dedim. Sürekli cıvık kaka yapınca dedim. Tam tersi anne sütü yarayınca olur dedi hatlar karıştı

10 ayda yürür bu kız çok hareketli dedi dişe baktı görünmüyor şimdilik dedi. Gerçi görümcemin çocuğuna da dedim ertesi gün diş çıkardı yorum yapmayım dedi

Ohhh maşallah kuzuma saglikla büyüsün rabbim sıhhat versin valla diş hic belli olmuyor cikabilir erkenden bende doktora gittim bugün

Kizlar ya benim dolgum düştü napicam simdi doktora gitsemmi bilemedim emzirirken tedavi ederlermi
Ben diş hekimi arkadaşıma sormuştum. O da dolgudan sonra 6-8 saat emzirme sütünü boşa sağ demişti. Ama bazı hekimler buna bile gerek duymuyor. Ben yaptırmadım gerci sonradan gerek kalmamıştı. Ama istersen önlem amaçlı dolgudan sonra, öncesinde sağılmış sütü verebilirsin. Hekimin gerekli bilgiyi zaten verecektir cnm.

Canim maşallah sen korkuyodun kilo vermistir diye..bizim de yarin kontrol bakalim bize neler diyecek heyecanliyim.ben de ek gida aliştirmalarina başlamak istedigimi soyleyecem bakalim ne diyecek:)

Aynen canim yarin sorcam bakalim insallah sorun olmaz tesekkur ederim

Oyy maşaallahhh cano güzel haberlerle geldin çok şükürrr

Kizlar ya ben joie multiply 6 in 1 aldim ama mumzy lx daha iyi dedi arkadaslarim yada chicco sizce hangisini aliyim kararsiz kaldim multiply cok hantal dedi bikac kisi

Bi lor tarifi alırız

Kuzum süre bir kaç kaşık yoğurt ve bir kaç damla limon sıkıp pişiriyorsun sonra zaten rengi açılıyor pütür pütür oluyor kıvamı kapatıyorsun altını soğumaya bırakıyorsun sonra süzüyorsun mis gibi lor kendime de çok yapardım ben onun suyunuda atmıyorsun peynir altı suyu dedikleri şey o çorbalar da falan kullanabilirsin
Y

Maşşallah minik kuzuya kilo almamıştır diyordun nede güzel almış ayyy artık ek gıdada tek değilim oley sendende artık hergün bilgiler alırız neler verdin neler yaptın :)

Kizlar ya ben joie multiply 6 in 1 aldim ama mumzy lx daha iyi dedi arkadaslarim yada chicco sizce hangisini aliyim kararsiz kaldim multiply cok hantal dedi bikac kisi
Bizimki mimzy cok memnunum senelerce kullandim yine kullanacam.ama multiply in kendine has bazi ozelliği var sanirim aşagi inebiliyo yani iki katliydi diye hatirliyorum

Bizimki mimzy cok memnunum senelerce kullandim yine kullanacam.ama multiply in kendine has bazi ozelliği var sanirim aşagi inebiliyo yani iki katliydi diye hatirliyorum
Evet canim boyu ayarlanabiliyor bide calisma masasi olabiliyor boyama falan icin ama mimzy daha hos gibi bide gecen e bebekte babasi oturtru benimkini sevdi sıpa ama multi ozelligi cok diye aldim simdi pisman oldum baksana tipine

Eklentiler

• Screenshot_20221027-205108_WhatsApp.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 52
Evet canim boyu ayarlanabiliyor bide calisma masasi olabiliyor boyama falan icin ama mimzy daha hos gibi bide gecen e bebekte babasi oturtru benimkini sevdi sıpa ama multi ozelligi cok diye aldim simdi pisman oldum baksana tipine
Ooo oturuyo sıpaaa öne düşuyomu hiç

Ebebek mama sandalyesi fiyatları aman allahım .

Oioi set kızlar

Eklentiler

• Screenshot_20221027-205053_Dolap.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…