Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

ben onunla ilgili bi youtube videosu izlemiştim biliyo musun

gerçekten alıştırıyolarmış tuvalete, bi kadın anlatıyodu, doğduğundan beri tuvalete götürüyorum diye

Kızlar kendime nazar değdim çok rahat geçiriyorum hamileliği diyordum ama bugün bir mide bulantısı var çok çok fena sabah uyandığımdan bu yana tuvalet dışında yerimden kalkamadım ilk defa böyle oldu

Allah korusun yaa kanamanda ondan kaynaklıydı belkide öncesinde çok şükür bebiş iyimiş allahım korusun sıkı sıkı tutunsun annesine

Benim doktorda 3 hafta veriyor kontrolleri cumartesi gidince 3 hafta sonra gel diyecem ama sen dayanamıcan yine ne zaman istersen gel dedi öyle deyince haftaya gitme fikri oluşmadı aklımda bize bıraksalar gün vermeseler belki herhafta gitme fikri oluşmaz

Allah korusun yaa kanamanda ondan kaynaklıydı belkide öncesinde çok şükür bebiş iyimiş allahım korusun sıkı sıkı tutunsun annesine
Elhamdulillah canım.
Amiiiiin, inşallah.
Evet, belki de ondandı bilmiyoum ama kanama alanı gözükmüştü onda.
Bunda kanama alanı da yok.
Nereden geldi hiç anlamadım.

Ya ben dün prilam kullanmaya başladım ondan mı yoksa hamilelikten mi bilmiyorum deli gibi uyuyorum 24 saatte 16 daat uyudum uyku uyanıklık birbirine karıştı tövbeler olsun

Bende progestanı ağızdan almaya başladım bak ondan olabilir bizim bu uyku modumuz:)

bende surelabla bu sekilde silik ögrendim bence var hergün yapin birde ovulosyon testi varsa onuda deneyin onda daha koyu cikiyor

İnşallah darısı sana. Vajinal kontrolle duyduk biz sanırım daha küçük diye. Karından bakmadı daha belki bir ay sonra karından bakar.
Avrupa yakasındayım maalesef karşıyı hiç bilmiyorum inşallah içinize sinen doktor bulursunuz

Kizlar napiyorsunuz herşey yolunda inşaallahh kv yi gönderdik yemek bana kaldıı
Buhafta sadece kendime yapıyorumm yemek eşim işte sadece sabahları kahvaltı hazırlıyor ikimize akşamda kendime ediyorum ama bugün çok zor ettim ve yeneğe çok zorlandım galiba banada gerdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…