Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benim doktor da bugün itibariyle ayda bire çıkardı randevuları
Hadi aramıza hoş geldin
Canım beni de listeye ekleyebilirsin artık kalbi de duyduğuma göre :)
Yaş 30
İlk çocuk
Kese görme 4+6
Kalp duyma 6+5
Şehir İstanbul
sweetgirlcandy
Gözün aydın ekliyorum
Bende seni etiketleyecektim neredesin diye Valla dün yaptım ilk ve son oldu bence yaptığımı da yiyemedim işin garibi

Reactions: Jou
Kızlar ben gelirken Predictor erken gebelik testi aldım, kan veremedim henüz ama sonuç idrarın bulaştığı 10. Saniyede ve 3. Dakikada bu şekilde çıktı.

Küçük kaset testler de sabah yapıp çok hafif Çizgi gördüğüm kaset testler, çizgi duruyor hala kuruma gibi silinmemiş.

Destekleriniz için çok teşekkür ederim, bir kaybım olduğu İçin ve doktorun bu ay yumurtan çok büyümüş demesiyle hormon testinde çıkan çatlamayan yumurta sonucu sebebiyle oldukça endişeliyim ama belki sonda bir yumurtlama daha oldu umarım sağlıkla ilerler gebeliğim, gebeliğimiz

Eklentiler

• 86BCCA8F-5ADD-4D72-B89B-3E306C887867.webp
    62,9 KB · Görüntüleme: 48
  • 0C2D6F40-2452-427C-90C0-100F64C74023.webp
    11 KB · Görüntüleme: 49
Hadi aramıza hoş geldin

Gözün aydın ekliyorum

Bende seni etiketleyecektim neredesin diye Valla dün yaptım ilk ve son oldu bence yaptığımı da yiyemedim işin garibi
Hissettim biliyomusun gerçektenn dedim şu kızlara bi tık edemm ne var ne yok belki yardımıma dokunur dedimm inşallahh herşey yolundadırr

Bende yaptığımıda cok zor yedim ya bir çorba içi verdim taze fasulye yaptım kendime biraz ona dokundu bana bide soğan kavur falan offf midem ağzıma geldii

İnşallah Allah gönlüne göre verir

Benimde dr öyle yaptı 1 ay sonra gell dedi ben hala geçmek bitmiyo aralığın ilk haftasını nasıl bekleyeceğum
İyi düşünelim neyseki sağlıklı olduğu için böyle istiyor normali bu iyi düşünelim. Bi de belki bir tık ara olması güzel olabilir her gittiğimizde baya baya büyümüş göreceğiz. Ufak ufak değil de daha büyük göreceğiz

Reactions: Jou
Allah seni ne etmiye aynı hatayı geçen hafta ben yapmıştım kalp atışını vajinadan duymuştum kontrol 2 hafta sonraydı dayanamadım bir hafta sonra başka doktora göründüm karnimdan dinledim

Kızlar bu aralar elimden telefon düşmüyor yattığım için. Radyasyon çok yayıyormus biraz kötü oldum benim gibi elinden telefon düşürmeyen var mı
Ben ama ben bugün doktordan x-ray cihiazlsrı için ıslak imzalı belge istedim. Havalimanında çünkü sıkıntı olur diye, ama evdeki tv nin o avmlerde geçtiklerimizden daha çok manyetik yaydığını biliyor muydunuz. Aslında en iyisi kaktüs almak radyasyon emiyor

Evett evett canımm 1 ay kontrolü zaten iyi şeyler düzeldin demektirr benim düşük tehlikem olduğu zaman doktor 4 5 gunde bir cağırıyordu beni sonra dedi artık kesenin ağzı kapandı herşey yolunda dedi 1 ay sonra gel dedi

Ben cuma günü gidicem 11 haftalıkken yapılıyormuş 10+6 benimde ikili test dedi down sendromlu olup olmadığına bakıyorlar sanırım. Bakıcaz öğrenicez ben gittiğimde detay sorarım.
Bana iki hafta sonra gel yapalım dedi. Doktoru beklerken bazı hamile kadınlarla sohbet ettik de onların bir çoğu yaptırmadığını söyledi. Çok aman aman bir gerekli bir şey değil sanırım.

Ay soğan deme asla ve asla kokusu Valla hiç sağlıklı beslenemiyorum ağzımda büyüyor lokmalar doğru düzgün bir şey yiyemiyorum
Kızlar bu aralar elimden telefon düşmüyor yattığım için. Radyasyon çok yayıyormus biraz kötü oldum benim gibi elinden telefon düşürmeyen var mı
Bende aynı valla. Evdeki her şey radyasyon yayıyor gibi bir şey

Ay soğan deme asla ve asla kokusu Valla hiç sağlıklı beslenemiyorum ağzımda büyüyor lokmalar doğru düzgün bir şey yiyemiyorum

Bende aynı valla. Evdeki her şey radyasyon yayıyor gibi bir şey
Ayyyy çok zor be canım inankii bende bugün anladım annem varken kv varken hiç anlamıyordum

kızlar bir arkadaşım doğum yapacak hastaneye çiçek göndereceğim ama kabul ediyor mu hastaneler? Odaya çıkartmasa da çıkışta veriyorlardı eskiden pandemide nasıl işliyor acaba süreç bilginiz var mı ?

Canım bu sefer bir önceki gibi olmayacak. Allah’ın izniyle sağlıkla alacaksın kucağına, seni bir bebekle hayal edince de kız bebek görüyorum
Bakalım tahminlerim tutacak mı?

Ben de dedim yaptırmak istemiyorum diye çünkü o stresi kaldıramam yani

Canım kabul ediliyor daha geçen yengem doğum yaptı odaya getirdiler direkt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…