- 2 Ağustos 2013
- 39.022
- 132.895
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #8.101
Hadi aramıza hoş geldinBenim doktor da bugün itibariyle ayda bire çıkardı randevuları
Gözün aydın ekliyorumCanım beni de listeye ekleyebilirsin artık kalbi de duyduğuma göre :)
Yaş 30
İlk çocuk
Kese görme 4+6
Kalp duyma 6+5
Şehir İstanbul
sweetgirlcandy
Bende seni etiketleyecektim neredesin diyeKizlar napiyorsunuzherşey yolunda inşaallahh kv yi gönderdik yemek bana kaldıı
Buhafta sadece kendime yapıyorumm yemek eşim işte sadece sabahları kahvaltı hazırlıyor ikimize akşamda kendime ediyorum ama bugün çok zor ettim ve yeneğe çok zorlandım galiba banada gerdiler
Benimde dr öyle yaptı 1 ay sonra gell dedi ben hala geçmek bitmiyo aralığın ilk haftasını nasıl bekleyeceğumBenim doktor da bugün itibariyle ayda bire çıkardı randevuları
Hissettim biliyomusun gerçektenn dedim şu kızlara bi tık edemm ne var ne yok belki yardımıma dokunur dedimm inşallahh herşey yolundadırrHadi aramıza hoş geldin
Gözün aydın ekliyorum
Bende seni etiketleyecektim neredesin diyeValla dün yaptım ilk ve son oldu bence yaptığımı da yiyemedim işin garibi
İnşallah Allah gönlüne göre verirKızlar ben gelirken Predictor erken gebelik testi aldım, kan veremedim henüz ama sonuç idrarın bulaştığı 10. Saniyede ve 3. Dakikada bu şekilde çıktı.
Küçük kaset testler de sabah yapıp çok hafif Çizgi gördüğüm kaset testler, çizgi duruyor hala kuruma gibi silinmemiş.
Destekleriniz için çok teşekkür ederim, bir kaybım olduğu İçin ve doktorun bu ay yumurtan çok büyümüş demesiyle hormon testinde çıkan çatlamayan yumurta sonucu sebebiyle oldukça endişeliyim ama belki sonda bir yumurtlama daha oldu umarım sağlıkla ilerler gebeliğim, gebeliğimiz
İyi düşünelim neyseki sağlıklı olduğu için böyle istiyor normali bu iyi düşünelim. Bi de belki bir tık ara olması güzel olabilir her gittiğimizde baya baya büyümüş göreceğiz. Ufak ufak değil de daha büyük göreceğizBenimde dr öyle yaptı 1 ay sonra gell dedi ben hala geçmek bitmiyo aralığın ilk haftasını nasıl bekleyeceğum
Allah seni ne etmiye aynı hatayı geçen hafta ben yapmıştımKızlar benim geçtiğimiz cuma kontrolüm vardı bir dahaki kontrol teee 20 kasım. Hatta doktor 1 hafta daha geç verecekti de buna anca ikna ettimben şimdi 20 kasıma kadar nasıl dayanacağım?
Başka özel hastaneden randevu alıp bu cuma gitme fikri çık aklımdan
BenKızlar bu aralar elimden telefon düşmüyor yattığım için. Radyasyon çok yayıyormus biraz kötü oldum benim gibi elinden telefon düşürmeyen var mı
Evett evett canımm 1 ay kontrolü zaten iyi şeyler düzeldin demektirr benim düşük tehlikem olduğu zaman doktor 4 5 gunde bir cağırıyordu beni sonra dedi artık kesenin ağzı kapandı herşey yolunda dedi 1 ay sonra gel dediİyi düşünelim neyseki sağlıklı olduğu için böyle istiyor normali bu iyi düşünelim. Bi de belki bir tık ara olması güzel olabilir her gittiğimizde baya baya büyümüş göreceğiz. Ufak ufak değil de daha büyük göreceğiz
Allah seni ne etmiye aynı hatayı geçen hafta ben yapmıştımkalp atışını vajinadan duymuştum kontrol 2 hafta sonraydı dayanamadım bir hafta sonra başka doktora göründüm karnimdan dinledim
Bana iki hafta sonra gel yapalım dedi. Doktoru beklerken bazı hamile kadınlarla sohbet ettik de onların bir çoğu yaptırmadığını söyledi. Çok aman aman bir gerekli bir şey değil sanırım.Ben cuma günü gidicem 11 haftalıkken yapılıyormuş 10+6 benimde ikili test dedi down sendromlu olup olmadığına bakıyorlar sanırım. Bakıcaz öğrenicez ben gittiğimde detay sorarım.
Olan Parana oluyor ama değiyor bazenyaa tek değilim kendimi tutmaya çalışçam ama her an bir çılgınlık yapıp gidebilirim
Ay soğan deme asla ve asla kokusuHissettim biliyomusun gerçektenn dedim şu kızlara bi tık edemm ne var ne yok belki yardımıma dokunur dedimm inşallahh herşey yolundadırr
Bende yaptığımıda cok zor yedim yabir çorba içi verdim taze fasulye yaptım kendime biraz ona dokundu bana bide soğan kavur falan offf midem ağzıma geldii
Bende aynı valla. Evdeki her şey radyasyon yayıyor gibi bir şeyKızlar bu aralar elimden telefon düşmüyor yattığım için. Radyasyon çok yayıyormus biraz kötü oldum benim gibi elinden telefon düşürmeyen var mı
Ayyyy çok zor be canım inankii bende bugün anladım annem varken kv varken hiç anlamıyordumAy soğan deme asla ve asla kokusuValla hiç sağlıklı beslenemiyorum ağzımda büyüyor lokmalar doğru düzgün bir şey yiyemiyorum
Bende aynı valla. Evdeki her şey radyasyon yayıyor gibi bir şey
Canım bu sefer bir önceki gibi olmayacak. Allah’ın izniyle sağlıkla alacaksın kucağına, seni bir bebekle hayal edince de kız bebek görüyorumKızlar, bugün 8 hafta 3 günlük olduk.
Hastaneden geliyorum.
Lavaboda idrardan sonra lönk diye kıpkırmızı bir kan pıhtısı düştü.
Aklım çıkıyordu.
Hemen ayaklarımı kaldırıp uzandım.
Eşimi ve doktorumu aradım, hastaneye gittik.
Spekulumla da probla da baktı doktor, bir şey göremedi.
En son karından bile muayene etti.
Belki küçük bi polip vardır, o düşmüştür dedi.
Çok şükür, bebeğim gayet sağlıklı.
3 günde 34mm büyümüş.
Rabbim yavrularımızı aklen, ruhen ve bedenen sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı da nasip etsin.
Ben de dedim yaptırmak istemiyorum diye çünkü o stresi kaldıramam yaniBi sıkıntı çıktığında çocuğu aldıracaksan yaptır yoksa hiç bir mantığı yok. Boşuna stres üzüntü yanlış çıkma olasılığı da yüksek. Zaten detaylı ultrasonla bakılacak ense kalınlığına burun kemiğine falan
Günaydın canım daha da toparlanacaksın Allahın izniyleKilo verenleri çok duydum forumda ilk 3 ay sıkıntı olmaz diyorlardı
Bencede ya
Merhaba hoş geldiniz
Hepimiz
Ben geceleri yatmadan içiyorum erken yattığım halde sabah zor uyanıyorum. Aslında uyanıyorum ama baygın gibi geri uyuyorum. Prilamın yaptığını sonradan anladım ben. Bırakınca sabah erkenden uyandım
Canım kabul ediliyor daha geçen yengem doğum yaptı odaya getirdiler direktkızlar bir arkadaşım doğum yapacak hastaneye çiçek göndereceğim ama kabul ediyor mu hastaneler? Odaya çıkartmasa da çıkışta veriyorlardı eskiden pandemide nasıl işliyor acaba süreç bilginiz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?