Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aaa bu ben
Saçımızı açamıyoruz zaten tutup çekiyor cadı :) eşim işe giderken çok zor zaten de en azından geldiğinde bakımlı olabilisem. Her fırsat olduğunda evle uğraşıyorum
Aaa bu kesin ben, hatta bazen zaman oluyo 2 dk, diyorum gidiyim bi sacimi falan duzeltiyim, o kisacik arada da insanin cani sacla basla ugrasmak istemiyo bu sefer de oturup kaliyorum
Kizlar benim oglan ikidir fışkırarak kusuyor agiz dolusu neden kaynakli olabilir?
Reflü olabilir, altta gaz kalmis olabilir, hareket kaynakli olabilir, sürekli olmuyosa onemli degil diyolar

Bugün 2 kez oldu da insallah devami olmaz

Haklısın ama nedense düşünmeden edemiyorum yinede ben kendimden geçmiş vaziyetteyken onun bakımlı olması beni snir ediyor
Dönüşümüz muhteşem olacak kuzum şahsen ben çok spor giyinen biriydim şimdi yapamadığımdan heralde elbiseler topuklular ilgimi çekmeye başladı. Bebemi büyütsem biraz hemen tarz değiştireceğim

O bendensin :) var mı arttıran dimi ama zaman bulunca da oturasın geliyor :)
Kiz adama o kadar yuklenme,sabah diyodunya uykudan uyandi bebeye bakti diye:) bizim adam uyanip baksa ohoo adami akşam abiyelerle karşilarim

Ahahaha kız yok ona bişi demiyorum kendi içimde yaşıyorum :) eşim nedense öyle şeylere karşı. Ben süsleneyim kot falan giyeyim yaw delimisin evde neden kot giyiyorsun git giy pijamalarını gel der. Çıkarana kadar da söyleyip durur
Dönüşümüz muhteşem olacak kuzum şahsen ben çok spor giyinen biriydim şimdi yapamadığımdan heralde elbiseler topuklular ilgimi çekmeye başladı. Bebemi büyütsem biraz hemen tarz değiştireceğim
Ay hadi inş. Ya istediğim kiloya gelsem neler yapacağım da:) valla bir gün olur diye sakladığım montum var hala ümitliyim

Benim de evde hic kot giymişligim yoktur:) en fazla tayt t-tshirt vs..

Ben aldım ara ara kullanıyorum bugün mesela dışarı çıktım taktım akmadı salyası

Ayyy bende bi montumu saklıyordum 4 senedir bu sene verdim birine ümidim kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…