Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Oy maşşallah senin minnokuna yarını merak ediyorum bakalım yicek mi yemezse muzla verirsin artık :)
Kızlar ya annemle ablam bu kız ek gıdaya da başladı kakası normal değil niye bu kadar cıvık diyor. Valla kafama takıldı tekrardan

Belisinde cıvık ek gıdaya başladığından beri sonuçta ishal değil dimi cıvık olmasına rağmen 2 3 günde bir yapıyor

Sever umarım sevmezse dediğin gibi ya d yoğurtla falan veriyim diyorum

Ya ishal sanki bilmiyorum bezde elle tutulur bişey yok bezin içinde hep kakası sanırım ishal. Hiç normal kaka görmedik ki doğru düzgün hep kabızdı sonrada böyle oldu.

Yoğurtla ben hiç denemedim :) hımm belisin okadar değil. Bence sen mamayı tamamiyle kesince normale dönecek gibi :)

Heheheh iyi bari ulaşabiliyorsunuz bende benim doktora yazıyorum bazen bole saatler de musait olursa yazıyor işte napalım
Merak ediyoruz
Kuzum valla bu benim 3. Doktorum daha once sorularima cevap alamadim 2snde kanli kakaya bile donmedi ilk dr bende biraktim okadar para aliyorlar heray kontrole gidiyoruz cevap vermek zorundalar sinir oluyorum gayesiz insanlara artik denizlide degil aydinda kontrol ettiricem cocugu hem tanidik hemde cok iyi biri alanında ayrica ben demeden kendisi dedi 7 24 ulasabilirsin er yada geç donerim mesajlarina dedi

Benim içinde en önemlisi bu kuzum
Ulaşabilmek inan yakınımda bir sürü hastane doktor var ama bu kadın çok iyi
Bazen goturmeden ilaç yazıyor soluyor
İlk oğlum 2 aylıkti gittiğimizde kakasiyla ilgili bisi soruyorum direk resim.atabilirsin diyor 6 yıldır tanisiz
Oğlumda cok doktor baktik
Oglum 3 günlükte kusuyodu size kusmugunu göstersek dedik nasıl bir kusma diye sormuştu o an kustu
Bize verdiği cevap abi simdi kusmuk.musmuk gösterme bana dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…