Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar ek gıda verirken haliyle belisin yüzü gözü elleri her tarafı batıyor. Fotosunu çekip eşime gönderdim. Çocuk enfeksiyon kapacak diyor. Neden enfeksiyon kapsın anlamadım. Ben mi yanlış yapıyorum yani dağıtıp saçarak yemesi normal değil mi?

Maşallah ya uyku bantlı halini düşünemiyorum tam yemelik olurlar bende uyku bandı denerim emzik her zman almıyor ne marka emzik kullanıyorsun canm

Maşallah ya uyku bantlı halini düşünemiyorum tam yemelik olurlar bende uyku bandı denerim emzik her zman almıyor ne marka emzik kullanıyorsun canm

Evet çok datlu görünüyor aventin aldım, ilk başta hiç emzik almıyordu parmağını emmeye başlayınca almaya başladı bizimki de

Normal canm yeri gelicek sanada sürecek yere düşenide alıp ağzına atıcak yemekten enfeksiyon nasıl kapacağını anlamadım ben

Öksürükte oldumu canm çok geçmiş olsun bizede sadece gaviscon verdi

Uyku saatleri çok düzenli bizimde benzer sadece destekleri nasıl kaldırmamız gerekiyor acaba

Süpermiş benimkide yeni yeni alıyor emziği. Emziğide devreye sokabilirim bu dönemde.

Normal canm yeri gelicek sanada sürecek yere düşenide alıp ağzına atıcak yemekten enfeksiyon nasıl kapacağını anlamadım ben
Ah bi bilsem bazen çok pimpirikli davranıyor :)
Avent var ama evde bulamıyorum bibs alıyordu onuda öğrüp ittiriyor şuan oioimi alsam diye düşünüyorum

Denemekte fayda var maalesef deneyerek anlıyoruz alıp almayacağını :)

Uyku saatleri çok düzenli bizimde benzer sadece destekleri nasıl kaldırmamız gerekiyor acaba
Şimdi okuduğum şeylere göre bebişi uyku saati gelince yatağına koyduktan sonra hiç yanından ayrılmıyoruz ve her ağladığında kucağımıza alıp pış pış pat pat yaparak sakinleştirip yeniden yatağına koyuyoruz. Her ağladığında bunu uyguluyoruz.

Ben hiç süt icmedim denemekmi lazım cano
Sadece sütle belli olmuyor canım süt ürünlerinin girdiği her şey. Kurabiyedeki margarin kekteki süt vs vs. Sen yoğurt yiyor muydun. Yoğurt yediğinde de belli olur
Yok 1 2 kez pütürlü yapti sadece artik ne yicegimi sasirdim bende duzelmio
Pütürlü olması mı normal olmaması mı kız ben anlamadım. Bizde beyaz pütürler vardı işte sindiremediği süt ürünleriymiş yavrumun. Diyete girince geçti onlar

Reactions: Jou
Aynen canım
Kuzum mamada hipp denedin mi

Ben de çok seviyordum da tazyikten dolayı azalttım şimdi
Doğduğunda hastanede içmişti onu sonra denemedim. Gece aklıma geldi hipp mi alsam diye. Ama normalse değiştirmek de istemiyorum sürekli. Valla kafam karman çorman. Mamayı sürekli reddediyor. Doktor normal dedi ama bu kadarı da değil bence ya. Valla çok modum düşük bugün yine

Kilosunda sorun yok ki zaten. Kakasına normal dedi ama bilmiyorum ya kafam karman çorman

Bizimkine küvozde kaldığı dönem hipp istemiş hemşireler. Biraz araştırınca içeriği de hoşuma gitmişti biz ilk ay onu kullandık. Meme reddimiz vardı biliyorsun. Kutu bitince Bi denesen mi acaba
Bide kakasını yazmışsın ya canım. Sen daha yeni başladın ek gıdaya ve o kadar çok da tüketmiyor. Yani hala sulu olması normal değil mi
Foto çekip doktora sordun mu kakayı

Yok kuzum bizimki sırf mukus tutkal gibi köpüklü ve yeşil bizde sadece süt degil çoklu besin alerjisi var malesef o yuzden hersey sıkıntı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…