Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bizde böyle uyuyorduk sonra yüzüstüne geçtik. Geçen yine bi deniyim dedim yüzüstü, artık boynunu tutabiliyo ya çat diye kaldırdı boynunu sırtını birden ah dedim eski günler ne güzeldi
Bizimkide kaldırıyor kafayı totiyi ama pış pışlıyorum dalıyor yatırırken zaten açıyor gözleri kendi uyumayı öğrensin istiyorum çok şey mi istiyorum diyor bazen anlatıyorum her uyku saati ama çokta dinlenmiyorum bebeklikte hiç yatırmafım doktor sırt üstü yatcak dedi kafasını tutmaya başladığında nasıl istersen öyle yatır demişti

Öğrenmiştir tabi dönüyorsa sürünmeye başlar yakında küçük komandolar
Gece 1 e kadar uyumadi dogru duzgun hep kucuk kucuk şekerlemeler..gece ikimizde sızmışiz,sabaha kadar bi kere daha uyandi ama..sürünmek icin inanilmaz bi çabası var.az once 20 cm lik mesafeyi poposunu toplaya çeke toplaya çeke geldi,ama hizlanmasi icin cok erken tabi

Kizlar
Kuzum benimkide 5 aylik kuzenimle ayni zamanda dogum yaptik masallah onunki topac gibi beninki cılızzz bende sen gibi dusunuyordum doktorada sordum bebek gayet saglilkli kilolu olmasi onemli degil kemik gelisimi onemli dedi bende takmiyorum artik istersen sen mamayi degistirme cok mamada degistirmek sorun oluyor doktoruna kaka durumunu anlat belki bi prbyotik damla verir yada baska bisey onerir

Dün kontrole gittik 4 ay 1 günlük oldu kan damlasına başlattı oturtmaya başla yavaş yavaş dedi ek gıda için hazırlık olsun dedi oturmayada meraklı dedi. Gizli reflümüz varmış tedavi verdi 1 aylık bi tedavi dedi dişler için daha var damakları sertleşiyor dedi bidahaki ay menenjit ve rotanın 2. Dozları var

Canim gozli reflu nasil oluyo,bizim bebe de hala kusuyo beslendikten sonra ama doktor ilaç yazmak istemiyorum bunun icin gecer dedi

sweetgirlcandy canm huzursuzluğu yoksa mamayı değiştirme doktoruyla konuş bağırsak düzenleyici verir belki ama ishal değilse sıvı kaka yapması sorun değil zeytin yağını azalt istersen biraz. Mama değişikliğide bağırsak düzenini bozuyor

Canim gozli reflu nasil oluyo,bizim bebe de hala kusuyo beslendikten sonra ama doktor ilaç yazmak istemiyorum bunun icin gecer dedi
Bizde kusma yok canm ekşitme ve hırıltılı öksürük var ben hasta sanıyorumdum hep burnunu çekiyorım bişey yok hava veriyorum geçmiyordu kontrolde belli oldu sadece gaz çıkarırken çok az çıkarıyordu sütü ağzından. Kilo alımı iyi beslenmede huzursuzdu uzun zamandır geri atıyor memede kendini mamada veriyorum günde 2 defa önceden 90 cc içerdi şimdi 40 cc enfazla 60 cc içiyor

Kizlar su goon degerlendirme icin bez yolluyor ya katilsammi bilemedim sizce bebege iyi gelirmi bez degisimi bi denesem belki memnun kalirsak ona donerim

Bizde de kusma derken kestirip kusuyo.mesela emziriyorum bi sure bekliyorum sonra ters donunce kestirip kusuyo.ozellikle dönunce kestiriyo.hiriltili oksuruk reflu baglantisi cok degisik ilk defa duyuyorum bunu

Maşallah ona uyku eğitmenleride şekerlemeyi 1 kere gece uykusuna yatmadan 2 saat önce yaptırın diyor gece uykusuna geçiş olsun diye takip ettiğim bi doktorda bebeye bırakın diyor nasıl karışık bir konu bence uyku eğitimi ücretsiz her anneye verilmeli devlet karşılamalı atak haftalarında bilgikendirme yapılmalı anneyide bebeğide yormamak için bizim doktor yapıyor atak haftasındasınız stres yapmayın diye gelişim bilgilendirmesi ama yeterli olmuyor detaylı lazım yine gece uyutmuş senide kendinide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…