Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Çok geçmis olsun canim biz ilk dozuda yaptirmadik insallah bi sorun olmaz nasil farkettin yenimi basladi alerjisi
Yok canım o dönem kakasında kan oluyordu ya. Gittik alerji doktoruna rotadan dedi geri gönderdi sonra tekrar yeşil alan açtırıp başka doktora gittik orada çıktı
Seninki düzeldi dimi diyetten sonra

Bizim ataklar haftalarca surmuyo ama bikaç gun kendini de beni de mahvediyo.şekerleme derken uyuyamadi bi turlu sanki hasta gibi ama hastada degil bizim ataklar çok çetin oluyo ama kesin yeni bisey ogrenip çikiyo ataktan.insallah yarina kadar gecer bakalim.

Bizde de kusma derken kestirip kusuyo.mesela emziriyorum bi sure bekliyorum sonra ters donunce kestirip kusuyo.ozellikle dönunce kestiriyo.hiriltili oksuruk reflu baglantisi cok degisik ilk defa duyuyorum bunu
Sizin mideden direk fazlası geliyor canm bizimki onu yapamıyor ekşime oluyor kaynatıyor mideyi asitli sıvı yemek borusuna geliyormuş o yüzden öksürük yapıyor dedi

Ne kadar sürüyor ben daha atağı çözemedim bizim sadece uyku sorunumuz var uykuya geçiş onun haricinde sorun çıkarmıyor

Bende bi tek öle uyuyo diye yatırıp başında bekliyordum. pış pış pat pat yöntemi yapıcam bende tam 5 aylık olunca. Son 7 gün.
Evet ya öğretelim bebiklere uyumayı hadi inşallah öğrensinler

Bende bi tek öle uyuyo diye yatırıp başında bekliyordum. pış pış pat pat yöntemi yapıcam bende tam 5 aylık olunca. Son 7 gün.
Evet ya öğretelim bebiklere uyumayı hadi inşallah öğrensinler
Ayyy detaylıca yaz buraya bende başladım gibi yavaştan şuan nasıl uyuyor. Bende bebek kamerasıyla dolaşıyorum ev içinde ne olur ne olmaz diye kapatırmı yüzünü nefessiz kalırmı diye allahım uykulatı uzun kendi uyuyan bebelerimiz olsun

Benim bebede bazen emerken işaret parmağınıda araya alıyor geçen 1-2 gün yaptı şimdi unuttu sanırım

Benimki şimdi ek gıdada yapıyor onu ağzına alıyor mamayı sonra parmağı ile birlikte yiyor
Onun içinde mi damla varmış neler neler duyucaz
Ben tırnağına bile cesaret edemiyorum ya törpü aldım bakalım inşallah becerebilirim Sen neyle kesiyorsun tırnaklarını?

Relaktaz bu gaz sorunu olduğunda kullandığımız damlayı önermişti ama kullanmadım. Neyse ki geçti şimdi o kusması. Törpü ile hiç beceremedim. Şimdi alıştım tırnağını iki dk da kesiyorum. Artık beliste alıştı dur annecim tırnağını keseceğim diyorum kolunu kıpırdatmıyor kurban olduğum

Ne kadar sürüyor ben daha atağı çözemedim bizim sadece uyku sorunumuz var uykuya geçiş onun haricinde sorun çıkarmıyor
Atak hesaplama programi felan varya orda mesela 35 gun gosteriyo 14-19 hafta araligi ataği.ama gercekten bebegin yeni bir surece girdigi ataklar bikac gun icerisinde gercekleşiyo bence.en azindan bizde oyle oluyo

Şuan memede ve ana kucağında sallanarak uyuyo. Uyku saatlerini düzenledim şuan sabah 8 gibi kalkıyo. 9 da 1 saat uyku. Sonra 13.00 gibi uyuyo 2 saat uyku . En son 17.30 civarı yarım saat uyku yapıp 21.00 da gece uykusuna yatırıyorum.
Ama hep destekli uyuyo şuan yatağına koyduğumda da uyandığında beşiği sallıyorum tekrar uykuya dalması için. Bunları bıraktırcaz inş bakalım bi deneme yapalım.

Kızlar uyku konusında siz neler yapıyorsunuz desteksiz uyutmaya başlayan varmı

Yok canım o dönem kakasında kan oluyordu ya. Gittik alerji doktoruna rotadan dedi geri gönderdi sonra tekrar yeşil alan açtırıp başka doktora gittik orada çıktı
Seninki düzeldi dimi diyetten sonra
Yok 1 2 kez pütürlü yapti sadece artik ne yicegimi sasirdim bende duzelmio

Emziği sadece uyurken verdiğim için artık emzik verdiğimde uyuyacağını anlıyor yatağına yatırıp Emziği veriyorum kendi uyuyor hemen. Bazen uykuya dalmakta zorlanıyor ozaman kucağıma alıp uyku bandını takıp kucağımda 2 dk sallayıp koyuyorum hemen uykuya dalıyor.

Atak hesaplama programi felan varya orda mesela 35 gun gosteriyo 14-19 hafta araligi ataği.ama gercekten bebegin yeni bir surece girdigi ataklar bikac gun icerisinde gercekleşiyo bence.en azindan bizde oyle oluyo
Huyu değişiyormu peki mesela farklı şekilde uyumak yada beslenmek isteme gibi atak bitince

Bizde de kusma derken kestirip kusuyo.mesela emziriyorum bi sure bekliyorum sonra ters donunce kestirip kusuyo.ozellikle dönunce kestiriyo.hiriltili oksuruk reflu baglantisi cok degisik ilk defa duyuyorum bunu
Biz 3.aydan bu yana hala reflü tedavisi görüyoruz aynen bizimkinde de hep hırıltı var ama herhangi bir burun tıkanıklığı veya geniz akıntısı yoktu. Hiriltidan bir bakışta dr teşhisi koydu.
Sizin mideden direk fazlası geliyor canm bizimki onu yapamıyor ekşime oluyor kaynatıyor mideyi asitli sıvı yemek borusuna geliyormuş o yüzden öksürük yapıyor dedi
Evet aynen öyle oluyor gercektende. Böyle ağzına acı su geliyormuş bizimkinin de suratı ekşiyordu ağzında birseyler geveleyerek. İlac tedavisinden sonra cok şükür geçti kalmadı ama hala gaviscon kullanıyoruz.

Bebeğin gözüne uyku bandı mi takıyorsun cnm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…