Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yarın bugün doncektim sırf oyun oynicaklar diye bana yarin gel dedi sanki benim ev oyun salonu valla dicem tutcamda duruma gore yetemiyorum artik canim
Yapabildiğimiz yere kadar valla ben de eşime diyorum ya sen yaparsın ya da temizliğe birini alırız diye. Benimki de kadınların sildiğini yaptığını beğenmiyor allahtan haftasonu temizlik yapıyor
Aksam 9 buçukta gece uykusuna yatırdık hanımı hala dalamadi
Tekrar memede 6 kere git gel yaptık
Yılmaz Erdoğanı filmine bakıyorum netflixde cici güzele benziyor 3 gündür 20 dk 30 dk arası bakıyorum
Ben de sallama seansları sırasında netflixten andropozu bitirdim, çok komikti tavsiye ederim
Aaa geçmiş olsun kuzum. Nasıl anladınız ateş mi oldu? Benim oğlan da aynı anlattığın gibi hatta geçen hafta sünnet oldu ekstra huysuz ondan beri. Beynim erimiş gibi hissediyorum artık sürekli çığlık atıyor bağırıyor herşeye itiraz ediyor hiç memnun olmuyor
Kızlar gece kaç saatte bi mama veriyonuz biraz saati uzatsam nolurki acaba
Mama veriyor olsam ve gelişiminde bir sorun yoksa uyutmadan verirdim sonra acıkıp uyanana kadar vermezdim. Artık büyüdüler malesef sadece anne sütü aldığı için öyle bir şansım olmuyor sık sık emmek için uyanıyor. Artık acıkıp acıkmadıklarının farkındalar.
Bizimkinde kesi ile aldı sonra eriyen dikiş dediklerinden yapıldı estetik dikişmiş. Yani dışardan hiçbişey görünmüyor. Sizin de öyle miydi? 3. Gün biz de yıkadık. Şimdi de 4 saatte bir suya oturtuyoruz. Ucunu hiç ellemeyeceksiniz dedi bana 15 gün sonra normal düzene dönüp ıslak mendille temizliğini yaparsın dedi. Ay bitsin bir an önce. Tam kaçıncı günde düzeldi sizin?
Sen başlayınca bize de cesaret gelir işe başlama konusunda

Oh valla ne guzel keske benimkide tutsa bi isin ucundan

Kizlar yürüteci sağlıklı buluyormusunuz ? Ben bebisin kendi cabalariyla ve yurume arkadasiyla basarmasindan yanayim ama eşim alalim diyor sizce kullanmalımıyiz?
Erkek bebişler için uzun süre oturtmak sıkıntı olur demişlerdi. Eğer seni rahatlatacaksa kısa sürelerle kullanmanda sorun olmaz bence. Ben almayacağım sürünsün biraz daha yerlerde

Erkek bebişler için uzun süre oturtmak sıkıntı olur demişlerdi. Eğer seni rahatlatacaksa kısa sürelerle kullanmanda sorun olmaz bence. Ben almayacağım sürünsün biraz daha yerlerde
Bende sürünmesinden yanayim kuzum

Bizde suya oturtma yoktu. Kırmızıydı tam hatırlamıyorum 1 hafta sonra rengi soluk pembe mi gibi ne olduydu. Bize çekeceksiniz dediği için ben hep panik oldum. 17. Gün daha iyiydi. Şimdi bir şey sürmüyoruz sadece masajını yapıyor annem, ben bir kere yapayım dedim çişledi her yeri 10 günde daha iyi olur bence senin bebişinkide.. Ay insanlar diyordu tam hangi gün hatırlamıyorum diye cidden öyle günü gününe hatırlayamıyorum
1 haftadan sonra işten haber ederim

Tabiki hem siz varsınız ellerinden değilde koltuk altlarından ve koldan mı destekleniyormuş yürütmeye çalışırken bir yerde görmüştüm. Birazda yerde kendileri çabalasın
Bacim halinin üzerine temiz bi ortu serecen,bebegi soguk olmamak kaydiyla oraya birakacan.yanlarina da oyuncaklarini,bebek kitaplarini vs. Bebişler kendi çabalariyla desteksiz daha iyi ögreniyolar.surekli kucakta oturan,kollarindan destekle yurutulen bebeker inanki daha geç surunup yuruyolar.kendi kendilerine gayretli gayretli surunmeyi de,yastiklara tirmanmayida, ayaga kalkmayi da ögrenecek

yurume arkadasi da en ucuzda kendimi zor tutuyorum daha cok var yurumeye sacmalama diyorum. bakalim tutabilcek miyim
Bu yurume arkadaslarini bebekler yurumeye başladiktan sonra kullanabiliyolar yalniz bizde vardi 2 kere kullanmisimdir sadece,sonuncusunda çenesini vurdu bidaha kullanmadim. Bazi urunler para tuzaği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…