Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Arkadaşımın 2. Çocuğu oldu geçen ay. Bir de kızı var 4 yaşına girecek. Bugün annesine “ anne sen hep kaka temizliyorsun çok yoruluyorsun ben karar verdim anne olmıcam baba olcam demiş
valla su emzirme süreci bitince, bi de ise baslayinca ben de baba olmayi planliyorum, hiçbir bahaneleri kalmıyor o saatten sonra

Peki mutlaka alın dediğin bişey var mı canım? Tecrübenden faydalanmak isterim
Canim aklima gelen;şu kalın,sert,küçuk hayvan resimli kitaplar varya e bebekte felan onlardan alin mutlaka,resimlere bakmayi seviyolar,arada da dişliyolar tabi:))bide dis kaşiyicilara para vermeyin bence,kullanmiyolar.sesli bi oyuncaği muhakkak olsun ,vurdukça degisik sesler çikaran

ben de iste bilemiyorum ne lazim ne para tuzagi ama durdurayim bari simdilik kendimi daha dun kemerleri sikalim demistik, 1 gunde cozuttum.

Bende eşime harcama konusunda dikkatli olalım dedim sonrada lcw büyüğe tekrar kiyafet aldım indirim varmış napim
Sonra kocaya msj gidince.cosmusuz yine yazmış

Gece 12 de veriyorum en son 6 saat sonra veriyorum. Zaten 6 saat sonra kendi istiyor. Belki 12 de vermesem onu da istemez 9 da içtiğiyle durur. Bence uzatılabilir artık yavaş yavaş
Ya denk gelmiyo bazen mesela 10da içtiģinde 2de veriyim diyorum uyursam uyanamam kafasıyla bekliyorum çoğu zaman 2de verincede 7de veriyorum gözü kapalı biberona saldırıyo 8 ile 9 arası uyanıyo bu seferde uykusuz kalıyorum

Kizlar yürüteci sağlıklı buluyormusunuz ? Ben bebisin kendi cabalariyla ve yurume arkadasiyla basarmasindan yanayim ama eşim alalim diyor sizce kullanmalımıyiz?

Canim yurutec hayat kurtarır oğlumda kullandım kızımda da kullanacağım yürüyene kadar günde 15 20 dk kullanırsın inan suan o 15 20 dk olsa yemeğim ocaktaydi
Yurume arkadasi yürümeye başladıktan sonra kullanıyor oğlum daha çok arabasiyla oynuyordu

Ya herkes güzel temizlemiyor malesef
Her seferinde pişman oluyorum çağırdığıma
Benimde eşim yapiyor h sonları

Aaaa izlim onuda

Kanguru alırsam durmazsa o kadar para boşa giderse diye kanguru alamıyorum
Valla bilemiyorum benimki ne hamakta duruyo ne kanguruda oyun parkında 10 dak anca,kucağımda bile durmuyo el kol durmuyo benimki kadar cins bebe yoktur diye düşünüyorum tanıdıģın birinde varsa dene öyle al alcaksan

Valla bilemiyorum benimki ne hamakta duruyo ne kanguruda oyun parkında 10 dak anca,kucağımda bile durmuyo el kol durmuyo benimki kadar cins bebe yoktur diye düşünüyorum tanıdıģın birinde varsa dene öyle al alcaksan
Bebek arabası , otomobil ve oto koltuğunda da durmuyorsa, gece uykuda bile kıpır kıpırsa ve saat başı uyanıyorsa senin bebe=benim bebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…