Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bebek arabası , otomobil ve oto koltuğunda da durmuyorsa, gece uykuda bile kıpır kıpırsa ve saat başı uyanıyorsa senin bebe=benim bebe

V benim bebe
Ya Anakucaginda mizmizlandi almadım yemeklik çıkartıyorum buzluktan abi 3 dk ya kıyameti kopardı sanırsın bisi oldu neyse aldım kucama ses yok bisileri tutmaya almaya çalışıyor bide kucağa gelmenin mutluluğu suratında

Benimki 12-1-2 birine denk geliyor öyle verip yatıyorum 6 saat sonra bi daha. 10 da içince 12 de içmez mi mesela 12 de besle yat sabaha kadar
Ahahahah stres, beslenme

Ahahahsh yaa bu kadar aynı olamazlar. Annem de diyor ki ay ayy pipisi acıdı heralde. Anne diyorum bu sünnetten önce de böyleydi, bak diyorum alıyorum kucağa hoplatıp zıplatıyorum hemen kıkırdıyor. Hani bi düşük volume ile başlarsın ya o yok işte saniyede son ses çocuk. Sırtı yer görmeyengiller bizimkiler

Selam kızlar sweetgirlcandy geçmiş olsun kuzuya enjektörle temizlemek ve nebulazatör en iyi açma yöntemi canm.
Ben chicco 0 18 olan kangurudan kullanıyorum sling boşuna para vermişim hergün 30 dakika geziyoruz dışarda pazara bile gittik dışa doğru koyuyorum. Dolapta 50 tlye aynısını satanı gördüm

sweetgirlcandy sen mama hazirlarken su sicakligi icin termometre kullaniyor musun yoksa el olcumu mu yapiyorsun? ben gunde 1 kere veriyorum diye cok onemsemiyodum ama ilerleyen aylara yetmicek gibi benim sut de termometre kullaniyorsan hangisi? evde ikeanin vardi da o gec olcuyor.

Kendim tadına bakıyorum termometre var yeni aldım ama denemedim hiç. Bir de ben gece suyu kaynatıyorum büyük termosumuz var ona koyuyorum ordan alıp yapıyorum

Reactions: Jou
Kendim tadına bakıyorum termometre var yeni aldım ama denemedim hiç. Bir de ben gece suyu kaynatıyorum büyük termosumuz var ona koyuyorum ordan alıp yapıyorum
mamanin iyi cozulmesi icin sicakligi onemli ya ondan icime dert oldu. ben hic anlamiyorum valla kac derece termometreyi kullaninca memnun kalirsan yazsana.

Ay bize hiç demedi canım ne kadar süre yapmak lazım acaba bize çok oldu sünnet olalı
Bizimki dikişli idi seninki farklıydı sanki dimi.. Ondan dememiş olabilir bide çocuğun yapısına göre değişiyor sanırım. Çünkü aynı doktora sünnet yaptırıp masaj yapın denilmeyenlerde var.

Valla bilemiyorum benimki ne hamakta duruyo ne kanguruda oyun parkında 10 dak anca,kucağımda bile durmuyo el kol durmuyo benimki kadar cins bebe yoktur diye düşünüyorum tanıdıģın birinde varsa dene öyle al alcaksan
Evlenip geldim buralara öyle tanıdığım çok kimsede yok olanda da kanguru yok Sanırım almayacağım

Bizimki dikişli idi seninki farklıydı sanki dimi.. Ondan dememiş olabilir bide çocuğun yapısına göre değişiyor sanırım. Çünkü aynı doktora sünnet yaptırıp masaj yapın denilmeyenlerde var.
Hee anladım canım aynen bizimki dikişsizdi
Evlenip geldim buralara öyle tanıdığım çok kimsede yok olanda da kanguru yok Sanırım almayacağım
Bende durup durmayacağına emin olamadım dolaptan aldım. Çok şükür gidip geliyorum biraz geçen markette mızırdandı bende bir şeyler gösterip ilgisini çektim sonra da sızıp kalmış

mamanin iyi cozulmesi icin sicakligi onemli ya ondan icime dert oldu. ben hic anlamiyorum valla kac derece termometreyi kullaninca memnun kalirsan yazsana.
Sen her seferinde kaynatacaksan sıcak olsun sorun değil sonra ben suyun altında çalkalayarak soğutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…