Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bu yurume arkadaslarini bebekler yurumeye başladiktan sonra kullanabiliyolar yalniz bizde vardi 2 kere kullanmisimdir sadece,sonuncusunda çenesini vurdu bidaha kullanmadim. Bazi urunler para tuzaği
ben de iste bilemiyorum ne lazim ne para tuzagi ama durdurayim bari simdilik kendimi daha dun kemerleri sikalim demistik, 1 gunde cozuttum.

ben de iste bilemiyorum ne lazim ne para tuzagi ama durdurayim bari simdilik kendimi daha dun kemerleri sikalim demistik, 1 gunde cozuttum.
Durdur bacim durdur.bu yurume arkadasi kadar sacma bisey daha gormedim ben:)) fazla oyuncakta bence almayin.sıkıliyolar ayni oyuncaktan.sonra o oyuncaklari toplamaktan bikiyosun,yazık günah bide fazla oyuncagi olan çocuk daha doyumsuz oluyo

o zaman sana da sunu paylasayim prima premium care 3 numaranin 32 lisi 107 tl ye dusuyo. prime uyesi olmak gerekiyo ama. ek %5 indirim de oluyo herhangi 5 urun alinca. influencerlar gibi oldum yaa tum arkadas gruplarini indirimlerle darliyorum
Oldu canim heray bide 7liramı alsın işim oyduu ne farkediyo gene parami alıyolar puştlarr

Kesinlikle evler daha soğuk hissediliyor. Bende klima açıyorum bazen ama oda bir değişik yapıyor insanın burnunu..
Kurutuyo benim burnumu. Dün gece ısıtıcı çok açık kaldı belkide kızın burnu ondan tıkandı. Ama alıştık artık yaparız biz bu şırıngayı

Kesinlikle en güzeli öyle bizim mermer yerler soğuk oluyor. Bir çözüm bulmam lazım.

Peki mutlaka alın dediğin bişey var mı canım? Tecrübenden faydalanmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…