Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Vallahi öyle yaaaaa
Kucaktayken
Hayatim böyle on numara kuran çarpsın on numara

Aaa bak bu uyku eğitimine başladı 3.günü

Ben bu kıza uyku egitimi vermeye kalkarsam beni Bakırköy e yatırırlar
Kendi kendine uyumayı bırak
Gece uykusuna geçene kadar tam 4 kez kalktı
Koca uyutuyor Güneş uyaniyor en son mutfaktayim balkona cikcak sigara içmeye sen Bi bak dedi ana oda ne açmış gözleri ulaaannnn diye geri koştu
Güneşin tipi cok komikti gözler açık kameraya bakıyor boncuk boncuk Ay aklıma geldikçe gülüyorum

Yazın çok yoğun oluyor bizim iş onu azaltmam lazım eskisi gibi saatlerce çalışmam imkansız.

Eskisi gb olmaz bende gece geç vakte kadar çalışırdım bekarken evlendim mesaiden 1 2 saat sonra çıktım cocjk yaptım mesai biter bitmez kaçtım 2 .çocukta herhalde yarı baygın çalışırım

Heytttt bee ne kocalar var:) şansli gacılarsiniz valla:)

Bilmiyorum yaaa her ugrasmama rağmen 9 da uyutmaya calışıyorum uyuyo ama uyanıyo gene inatlaştı iyice sallıyorum çığlık kıyamett

Hadi ya dişten mi yada atak dönemi falan mı acaba

Reactions: Jou
Sormaa yaa neolcak yapsam heryer düzgün dursa yok anamm kız kucağımda edemiyorum hiçbise

2 tane olaydın hep siyirirdin aksam kartondan bisiler istedi yaptım
Sonra dedim oğlum suluklarini dolduralım ev ve okul ayrı tamam dedi 3 kere söyledikten sonra
Neyse mutfağa yanıma geldi anne.salatalik dedi tamam dedim salataliklari goturuken baktım suluklar hala salonda oğlum neden getirmedin diyorum Ay pardon diyor
Abi cips demis poşeti totosunun altından çıktı hep.dokulmus koltuğa

Eşşeoğluu eşşekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…