Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım hernekadar denesemde olmuyo madem sabah 7de kalkip erken uyur diyorsunuz da benimki 10 11 de uyaniyosa ozaman gece 2 3 gibi uyumasi lazim degilmi ?
Şuan uyudu 12 yi gordümü uyuyo

Özgür çocuk terazi burcu mu

Sabah saatlerinde bişeyler öğrenmesi daha yüksekmiş. Yani verimli saatlermiş

Aslinda gece uykusuna da 7,30-8 gibi yatmalari gerekiyo da 9 ,9-30 u buluyo net uyumasi.
Okudugum bi yerde de sey yaziyodu,bebekler gunes dogunca kalkmali,guneş batinca yatmali..

Aslinda gece uykusuna da 7,30-8 gibi yatmalari gerekiyo da 9 ,9-30 u buluyo net uyumasi.
Okudugum bi yerde de sey yaziyodu,bebekler gunes dogunca kalkmali,guneş batinca yatmali..
Ee kiz oyleyse benimki 10 da uyanıyosa ozaman 2 de uyuması lazım normalde
Ben dişten şüpheleniyorum cok salyası var
El tamamını sokuyodu ağzına
Hep huysuz bugünde kulağını çekmeyi öğrendi şahsen

Öyle deme kıız kimlere veriyorlar

Benimkide öyle iki dk baksin hemen diyo bak nasıl sustuu dedim senin kucaginda uslu beni meme görüyo dedim yanii bana gelince şimarık bi hanfendi oluyo hele büyüsün

Ya banada ole
Ben sallarken kıyamet kopar baba da ses yok bugun ses çıkaracaktı Güneş uyuyorsun kapat bakim gözlerini dedi baktım 10 dk uyumuş
Büyük desen oda anne muhabbet edelim der babada bir ayetel kursi okur tmm
Hep analara bu garez

Gece 12 de uyuyorsa 10 da uyanmasi normal,bebekler gece 10-11 saat civari uyurlar zaten.salya çok bizde de,ellerde agizda ama bizde diş icin yok henuz hicbi belirti.bu şeyden de kaynakli olabiliyomus;tukuruk bezleri 3 aydan sonra salgilanmaya basliyo,bebeklerde tukurugu yutmayi tam olarak beceremiyolar dilleriyle itiyolarmiş felan filan:) ama diste olabilir seninki bilemeyiz

Biliyorum canim okadarıda nese ben derdimi anlatamadım

Gerçekten oyle

Canım hernekadar denesemde olmuyo madem sabah 7de kalkip erken uyur diyorsunuz da benimki 10 11 de uyaniyosa ozaman gece 2 3 gibi uyumasi lazim degilmi ?
Şuan uyudu 12 yi gordümü uyuyo
Sadece sabahki uyku değil kuzum gün içersinde ne kadar uyuduğu da önemli.. Sadece bebeklerin 21:00 gibi büyüme hormonu salgılıyorlarmış ya o yüzden uykuya geçmiş olması isteniyor. Alıştığı için kendine öyle düzen oturtmuş olabilir bebiş.. Cümleleri tam kuramamış olabilirim

Reactions: Jou
Uyuyo canim gün içerisinde gene oda 1 saat ama 1 saat uyumasıda normalmiş zaten hic uyumuyor olurmu anamm delirtmayinn beniiii zaten sinirlerim bozuldu
Sabah kaldirsam ben neolcam ben ölü gibiyim yanii hal kalmıyo
Bi arkadaşım dedi simdi düzen oturması erken bile dedi yanii herkes biyerden birşey diyo busefer ben fıttırıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…