Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Eşşeoğluu eşşekkk

Hemde ne essek
Okul için kombin yaptık hepsi aynı renk olacak alt üst krem turkaz takım var giymiyor üstüne turkuaz olacakmış sırf o yüzden ayrı bi tane sweatshirt aldım
Sabah şurup veriyorum tadını sevmiyor pesine su içiyor sen ağzındaki şurup u içmeden şu için ağzını.ac olduğu gb üstüne yere neyse dedim benim dediğimi.giyeceksin hatalisin
Ben isteğimi giymekte özgürüm beni.zorlayamazsin dedi ve istediği giydi
6 yaşında heeee ben 26 yaşında bole diyemedim BABAMA

Bilmiyorum ama sabah 10 11 re kadar uyuyo
Hiç uyanmadan mı uyuyor kuzu? Bir de kaçta yatıyor? Geçen instagramda bir yazı gördüm. 6.30-7 gibi bebekler güne başlamalı eğer uyanmıyorlarsa en geç 8 gibi siz uyandırın yazıyordu. Uyku düzeni ve gündüz gece kavramı içindi sanırım.

He vallahiii şimdiki cocuklarr ne fenaa

12yi oldumu vuruyo uykuya
Niye uyandırayimm hoş uyumaak istiyo sabah ben zorla niye uyandırayim gözler kıpkırmızı sonra
Uyuyo genelde yarımsaat 1 saat arası uyanıyo

Düzeni öyle kurmuş canim
Benimkini 8 9 arası yatıyorum bu saatte kadar dalamiyor
Suan memede
Sabah 7 8 arasında kalkiyor
Senin işinde hepten zor neseki sallıyorum durdu ensonda uyumaya geçti abii nasıl anliyo saat 12 oldugunu cok fena bu cok

Canim tam lafinin ustune geldi soyleyecegim sey,bizim bebe sabah 8 bucuk gibi uyaniyodu son zamanlarda,o yuzden gec yatiyodu bence.bu sabah saat 7 idi kucagima aldim uyandirdim.akşam erken yatti bugun.

Anam bizlerde neler duyucaz acaba Bir arkadaşın oğlu (4 yaşında) annesine sen bana yetemiyorsun babam gelsin diyor

Ay vallahi 2 veledimi de o uyuttu
Her seferinde laf sokar ama değerimi bilmessin sen canim der
Benimkide öyle iki dk baksin hemen diyo bak nasıl sustuu dedim senin kucaginda uslu beni meme görüyo dedim yanii bana gelince şimarık bi hanfendi oluyo hele büyüsün

12yi oldumu vuruyo uykuya
Niye uyandırayimm hoş uyumaak istiyo sabah ben zorla niye uyandırayim gözler kıpkırmızı sonra
Uyuyo genelde yarımsaat 1 saat arası uyanıyo
Uyku saatleri kayıyor galiba ondan uyandırın deniliyor. Birde gece gündüz kavramı için.. Bizim doktor bana kaçta uyanıyor diye sormuştu o zamanlar 6.30 gibi uyanıyordu. Çok güzel o saatlerde güne başlaması lazım demişti başka şeylerde söylemişti ama kafamda kalmadı.

Reactions: Jou
Bakalim yarın bi druma diyeyim bende nedicek

Canim tam lafinin ustune geldi soyleyecegim sey,bizim bebe sabah 8 bucuk gibi uyaniyodu son zamanlarda,o yuzden gec yatiyodu bence.bu sabah saat 7 idi kucagima aldim uyandirdim.akşam erken yatti bugun.
O zaman doğruluyor denilenleri uyku saatlerini düzenlemede de etkili.. 3 ay kontrolünde doktorumuz bana sormuştu saat kaçta uyanıyor diye 6.30 du o zaman çok güzel o saatlerde uyanmasını bekleriz demişti. Birkaç şey daha söyledi aklımda kalmamış çok mantıklıydı dedikleri..

Alakası yok bence canım onu bende denedim her bebe aynı degil maalesef

Bakalim yarın bi druma diyeyim bende nedicek
Aaa kontrol mü var çok güzel aynen bir sor bakalım ne diyecek doktor. Büyük olasılık 12 için geç diyecek.. Bana doktor akşam 21:30 u geçirme demişti. Hatta 18:00-19:00 de uykuya yatmak isterse yatırma demişti de ben onu pek beceremedim o saatte uyudun mu 11-12 ye kadar uyumuyor bebe..

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…