Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kolay gelsin canım ya okurken evi öyle hayal ettim de yorucu ve sinir bozucu cidden

Çok haklısın hamilelik süreci lohusalık bebek bakımı derken yıprandık bir de mama konusu olunca. Yavrunun iştahı yerine gelsin güzel güzel yesin inşallah yeri geliyor hepimiz yaşıyoruz malesef bu ağlamaları kendini kötü hissetme lütfen

Allah kolaylık versin canım senin kociş baya dağınık ve umursamıyor pekk ama yalnız yaşadımı hiç hayatında
Benim eşim burda yalnız yaşadı hep kendi etti herşeyi temizliği herhafta perde yıkarmış
Dedim köpehhh bu evde perde taktırana kadar sana canım çikıyo dedim hayırdir dedim yanii ben anneme gittiğimde mutfağa girmez pek tost yaparr çıkar ama bulaşıkları tabi makineye dağınık koyar düzelt düzeltebilirsen

Mama ve memeden sonra öksürükle oluyor bi hırıltı vardı son günlerde mamayı bırakmak üzereyim yada daha az vericem fazla beslemekte reflüyü arttırıyor. İlaç verdi dün bailadım kullanmaya öksürük geçti burnu da rahatlafı biraz

iste agzina goturdugu bu elektronik seyleri sadece oyun halisinda, yatakta filan verdigimden zaten pis bi yere degmiyo. oyun halisini da her camasir yikamada yikiyorum zaten. bence yavas yavas salmamiz gereken yerdeyiz zaten emekleyince yeri yalicak artik

yeni dogdugunda sarilik tehlikesinden her ogun emdikten sonra mama verdik 10 gun filan. bi de erken dogmustu ememiyordu. korkudan gidip makine almistim hemen biberonlar icin

Ben daha eve gitmeden arkamdan getirirsiniz dedim başkası olunca onları ve etrafı izlemekten şımarmaya vakti olmuyo yavrumun gören de pek uslu sanıyo
Aynen öyle kalabalik islerine geliyor evde yanlizken uslu olsalar keske sabahtan beri şebeklik yapiyorum bu aralar çok huysuz altini bile aldırtmiyor bangır bangır bagiriyor canini acitiyorum sanki

Aynen öyle kalabalik islerine geliyor evde yanlizken uslu olsalar keske sabahtan beri şebeklik yapiyorum bu aralar çok huysuz altini bile aldırtmiyor bangır bangır bagiriyor canini acitiyorum sanki
Bizimki altını açınca sakinleşiyo hep açık kalsın istiyo aynı durumu kıyafet giydirme yaşıyorum ben belim kopuyo ya üstünü çıkarırken çok iyi keyfi giydirirken bas bas bağırıyo beyfendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…