Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
YunSev dun ne güzel uyudu kızzzrota oldu ya o etti öyle düzende bozuldu tabii pazartesiye başlarım tekrardan düzene bugün aynı eski almira

Keskem hep YormadN uyusalar bizde 4 den beri kavga ediyoruz uykusu var mizmiz yatırdığım an kavga kiyamet babasi aldı 2 dk y a sustu bana gelince bagris ya cok mu gerginim kuzu onu mu yansitiyorum acaba

Reactions: Jou
Keskem hep YormadN uyusalar bizde 4 den beri kavga ediyoruz uykusu var mizmiz yatırdığım an kavga kiyamet babasi aldı 2 dk y a sustu bana gelince bagris ya cok mu gerginim kuzu onu mu yansitiyorum acaba
Olabilir belkii benimkide öyle yapıyo babasina gidince mikemmell belki bende yansıtıyorum

Ögretmenlerini bizden daha cok sevdiklerini dusunuyorum ben de bazen.bizimki de okulda en hanım hanımcıkmiş:)

Kuzum valla bilemedim ya belirtileri yazdigimda kıl kurdu cikiyor umarim oyle birsey yoktur pazartesi direk devlete gidicem ozeller pek ultrasonla bakmio yada kan almiyo artik yoruldum acabayla yasamaktan
Bi bakarsın canım yanlış demeyeyim ben

Benimkini tutamadım vallahii uyudu huysuzmu benimki uykusu gelince cok huysuzlaniyo
4 buçukta uyanmıştı geri 5 buçukta uyuması gerekiyordu geçti saati 6 ya geliyordu. 6 da yatarsa sabaha kadar yatar. Ondan zorla tuttum biraz ağladı uykusu çok dalamadı. Yenice uyudu. Huysuzlanıyor benimki de aynı

Uyutmayincada dahada çok aglıyo çok fena huysuzlanıyo oyüzden zorlamıyorum bende onu
Eee oyle degilmiydi cano sabaha kadar yatması 6ya kadarmı uzatmaya çalışıyosun anamm işimiz zor yav

Bizde yattık gece uykusuna dalamadı tam bugün çok gezdik yorulmuş

Uyutmayincada dahada çok aglıyo çok fena huysuzlanıyo oyüzden zorlamıyorum bende onu
Eee oyle degilmiydi cano sabaha kadar yatması 6ya kadarmı uzatmaya çalışıyosun anamm işimiz zor yav
6 da çok erken diye yatırmıyorum cano 7 de 7.30 da yatsın

Kızlar bu iştahsızlık reflü, idrar yolu iltihabı, kansızlık, B12 eksikliğinde falan da oluyormuş. Doktorumuz izindeymiş gelince bi götürcem bakalım

Bızım kızın burnundan hırıltı cıkıyor dun gece cok uykusu bozuldu sabaha karsı burnunu temızledım bunun baska bır çözümü var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…