Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Olabilir belkii benimkide öyle yapıyo babasina gidince mikemmell belki bende yansıtıyorum

Ay çıldırdım resmen ya
Ya memede dalamiyor ayakta yatmıyor nasıl ağlıyor memeye gelince ses yok of
Adam yok evde
Büyük anne beni odada bırakma dedi salonda uyutuyorum sesininkis diuorumnama duyamıyorum anne diyor
Şu hanım uyusunda dişlerini fırçalayın yatircsm oğlanida

Rabbim kolaylık versin kuzu

İnşallah ondandır uyuyunca 2 saatte bir 90 veriyorum kaç gündür. Bari gece içsin diyorum nem genellikle 60 larda ama cihazı açınca kırmızı yanıyor düşük gözüküyor neden anlamadım. Termometre mi yanlış yoksa makine mi bilemedim

Afiyet olsun kuzuya mama verince benimkide 4 saat beslenmek istemiyor tok tutuyor içebildiği kadar ver gecede olsa çokta inatlaşıyor

Afiyet olsun kuzuya mama verince benimkide 4 saat beslenmek istemiyor tok tutuyor içebildiği kadar ver gecede olsa çokta inatlaşıyor
Benimki de 120 içerken 3 saate çıkarmıştı 2 saatten. 150 ye geçince acaba çok mu tok tutuyor dedim 4 e çıkardım güzel 4 saatte içiyordu sonra onuda bozdu 90 dan fazlasını içmiyor uyurken. Ay önceden içerdi en az 120 yi resmen huyu değişti komple diliyle bi itiyor geri sokmak imkansız

120 bende vermiştim bundan 1 ay önce içmişti ama o sondu şimdi 90 yapıyorum 60 bazen 30 bazen 90 içiyor ama beberonun dibinde en az 15 cc bırakıyor bıktılar mamaya yemek yemeğe bailamak istiyorlar öemedede öyle keyifli değil buara biz ataktayız kesin bitsede onlarda rahat etse bizde. Uyuyor benimki 1 saat önce bi ağladı gittim meme verdim diye ortalığı kaldırdı emzik verdim uyudu isyankar sıpam

Sendemi mama kız

Bende 1 saat önce verdim mama. Ağzını büzdürdü bi sonra açtı içti dibinde biraz bıraktı.

Ya bide şunu anlamıyorum gözler kapalı biberon dudağına değiyor ağlıyor emzik veriyorum ağlamıyor. Nerden anlıyor ağzının içine girmeden

Valla ben kızı yıkarken belim kopuyor resmen sende x2

Sorma kiz zor yeminle

Ay bizimki 9 da uyudu sonra kalktı uyumak istiyor uyuyamiyor bende gerildim
Büyük de ben yalnizmi uyayacagim hLa kucağında güneş diyor oy oy
Neyse şimdi ikiside uyudu

Bizimkide uyuyunca sevmek istiyor o an kısa süreli inme iniyor bana sakin kalmak için çpk defa derin nefes alıyorum

Bizimki öpüyor öpüyor oğlum oğlum oğlum uyuyor oğlum uyancak derken bende aynını yapiyorum bu gece dalamadi.bir türlü ağlama krizleri büyükte tutturdu babamla.uyicam kiz bende durmuyor ayakta meme istiyo dalamiyor Ay n bilim bu daraldım saydırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…