Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Nasil anlatsam kucagına alıyosun ya kafası sana doğru önü babasına dogru diyelim gözleri falan babasına bakıyo kolunlan bastırıyomusun demek istedimde anlarmısın bilemedim
Anladim onu ben haric herkes yapiyor ben yapmiyorum genelde kucagimdayken yuzu bana dönük oluyor

Reactions: Jou
Damla dışında farklı bişey oldu verdiniz mi? Ya da üşütmüş olabilir mi kusmuğu ekşi ekşi kokuyor mu?

Reactions: Jou
Iste o yanii neolabilir başka bizimkide yanlışlıkla oyle tutuyorum hemen kusuyo bide parmak sokmakla
Kuzum valla bilemedim ya belirtileri yazdigimda kıl kurdu cikiyor umarim oyle birsey yoktur pazartesi direk devlete gidicem ozeller pek ultrasonla bakmio yada kan almiyo artik yoruldum acabayla yasamaktan

Disardan yemek soyle gitsin,yarinda temizlik yaparsin,bunlar dert değil boşveer:)

Yaptım bir makarna disardan söyleyemedim koca dışarı çıkıyor ogljm sagolsun makarna pilav köfte standart zorla corba iciriyorum okulda herseyi yiyor bide nie evde yemiyorsun diyorum okuldaki daha lezzetli diyor ama öğretmen sagolsun
Kıyafetleri yerlerde ters çıkarmış atmış geçen öğretmenin evdeki düzen için foto istiyor çekip göndereceğim dedim baktım bizim çocuk kat yapabiliyormus

Kuzum valla bilemedim ya belirtileri yazdigimda kıl kurdu cikiyor umarim oyle birsey yoktur pazartesi direk devlete gidicem ozeller pek ultrasonla bakmio yada kan almiyo artik yoruldum acabayla yasamaktan

Kıl kurdu değildir kuzum ya
İnşallah önemli bişeyi yoktur bıdığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…