- 26 Şubat 2019
- 4.655
- 6.773
- 158
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #82.841
Aa iyiymiş baya fiyatı diğerleriyle karşılaştırınca yaBen yeni aldım internetten gelmedi daha. Adac testli olanlar çok pahalı bütçemi aşıyordu. 360° dönen bi model aldık. Babydoor airfox. Ptt avmden 1700 e aldık sanırım
Ben daha hiç kullanmadım biliyo musun? Arabada nest'le seyahat ettik şimdiye kadarEvet bende puset kullanıyorum. Tek sıkıntı bebek puseti seviyor mızmızlanıyor. Ya rahatsız ediyor puset ya da çevreyi görmek için kucak istiyor.
Bizimkinin daha hiç ek gıda tecrubesi olmadigi halde dün elimdeki cikolataya iştahı kabardı. İçgüdesel olarak canları çekmeye başladı artık.Ya kendi yemek yemek istiyor artık ben şahsen 6. Ay filan bekleyemem kaç defa verdim ne alerji nede bişey çorbalı ekmek bile verdim damakla ezip hüp hüp yiyor . Bekle altıncı ayda yersin mi diyim napcamı şaşırdım olmuyor kısaca
İyi ki varlar ya ben de haftasonunu dört gözle bekliyorum eşim evde olsun diyeVallahi bitmiyor
Sabahtan beri babasi uğraşıyor bu ne böyle diyor
Yat kalk yat kalk
İyi ki varlar ya ben de haftasonunu dört gözle bekliyorum eşim evde olsun diye
Destan gibi yazdın canoKakası düzelmeye başladı 2 gündür kıvamlıgerçekten şu son 1 ay beni çok yordu. Her mama saati çok geriliyorum
Ek gıdaya başladım zaten canım ben 2 hafta olcak. Bence olay mamayı sevmeme değil yani inat gibi. Çünkü biberonu görünce ağlıyor. Ağzını açmıyor 5 saniye sonra açıp bi içiyor şok oluyorum. Bazen hiç almıyor. Bazen içerken bi ses duysun bırakıyor oynuyor falan. 4 aydan sonra oldu ne olduysa. Düzelir diye bekledim ama yok. Hipp alsam diyorum bu sefer yine düzeni bozulacak diyorum
Yok cano ya yine aynı. Bi garip gerçekten bu kız
Alışır alışır hiç merak etme
Ben zaten 800 ü duyunca şok oldum. Ama görünürde zayıflamış gibi de kucağımıza alınca falan annemde öyle diyor. Tartı aynı tartı gerçi yanlışlık yoktur1 ay oldu mama değişimi yapalı. Kakası düzelmeye başladı ishal yapmıyor bir kaç gündür. Takmıyorum diyorum 2 gün sonra yine takılıyorum
Pek bir şey çıkmıyor çok az yapışkan sümük çıkıyor ama sonra açılıyor burnu. 2 gün böyle oldu. Dünde ısıtıcıyı açmadım acaba o mu yapıyor diye. Sabah daha iyiydi. Bugün de buhar makinesini açtım içine coldmix damlattım 1 damla. Yatarken kapatcam nem iyi gözüküyor çünkü. Geçen gün biri daha dedi hırıltı reflüdenmiş ilerde astıma çevirebilirmiş diye. Bir de doktoru mamadan dolayı mikrop kapıyor enfeksiyon olur biberonla verme falan demiş
Bugün ısıtıcıyı açmadım olmadı sanırım ondanmış
Ay umarım öyle bir şey değildir takip ediyorum yine
Valla son 1 ayda aşırı yıprandım. İnşallah düzelir iştahı
Duruyo çok şükür yaa bazen tabi ağlıyorbugün 2.uykusunda kaçtan uyandıysa hiç sesi çıkmadı eşim aldı niye uyandırdın dedim uyanıktı zaten dedi. Yavrum kendi kendine oynamış
Ben çok zıtlaştım zorla vermeye çalıştım belkide ondan iyice inatlaştı benimle
Kuzucum yaa resmen başla ek gıdaya diyor
Öyle aşırı iştahlıydı ki doğduğunda ilk mamasını bi içti 30 cc yi bitirdi nefes nefese şok olduk kıtlıktan çıkmış gibiydi. 2 ayına kadar 2 saat olduğu anda ağlamaya başlardı mama içininat olduğunu düşünüyorum. Dudağını büzdürüyor ağlıyor 5 saniye sonra ağzını açıp içiyor. Artık 60 cc falan içmesine seviniyorum hiç içmeyince kötü oluyorum.
Ben yeni aldım internetten gelmedi daha. Adac testli olanlar çok pahalı bütçemi aşıyordu. 360° dönen bi model aldık. Babydoor airfox. Ptt avmden 1700 e aldık sanırım
Offff boynundan öperim kuzumuaynı Ahsen yaaa bi an o mu dedim
Offf çok güldüm buna yaaaoturt Allah aşkına yaa
Eh işte biraz daha. Akşam uyurken ben yatana kadar 2 saatte bir 90 cc vermeye çalışıyorum ordan bari alsın diye
Seninki tam diş çıkarma olmuş. Benim kız da uykuya dalacakken çekiyor kulağını. 1 aydır biz böyleyiz iştahsızlık konusunda
Aynı ahsen 1 aydır yaşıyorum bu durumu ben. Biberon görünce ağlamalar. 20-30 cc içip 5 saat içmemeler
Hahahah amann ev toplanırrr zatenn benimki de poh götürüyo daha yemek etcemBütün evi poh götürürken oğlumla isim şehir hayvan oynuyoruzcocuklar her zaman önceliğimiz tabikide
K harfi ile başlayan hayvan keçi
M harfi ile başlayan hayvan Meçi
Ağzını yedim veledim
Balkabagi, tam mevsimi simdi lifli de hem faydali olur, veriliyomu bilmiyorum ama aklima geldi soyledim arastirmadan verme sen yinedeEk gıda da tam hızıyla devam ediyoruz. Çok şükür iyi gidiyor şimdilik
Kabak, havuç, patates, avokado tadımları bitti. Bugün kapya verecektim tek vermek istemedim onu. Patatesle karıştırdım verdim. Ve artık sofraya saldırıyor resmen. Önceden bu kadar değildi ne yersek bakıyor uzanıyor
Sebzelerden ne kaldı ya aklıma gelmiyor. Karnabahar, brokoliye bakcam uyuyor mu ayı diye. Başka neler var sebze ya
Bexero bnm de 3. Ayda yapıldı. Hatta 4. Ay kontrolümde doktorumdan memnun fakat hastaneden memnun olmadigim icin baska bir doktora gittik. Yeni gittigimiz doktor eski doktorumun kim oldugunu sordu. Genelde bu aylarda yapmaz cogu doktor ama bu doktor tam benim kafadanmis o yuzde soruyorum dedi. 5. Ayda gelin ozel asilari icin hatirlatma dozu yapicaz dedi; hatirlatma dozu icin artik rotarix mi kast etti digerini bilemiyorum. Bu aşi olayını çok sorgulamamak gerekiyor bence her doktorun yogurt yiyişi farkli oluyor neticedeKızlar biliyorsunuz yaşadığım yerdeki doktordan müzdariptim. Bugün farklı bir ilçede tavsiye üzerine doktora gittik. 6. Aya kadar bebeğe bir şey yedirip içirmiyorsun dedi.
Bexsero için 3. Ayda başlatıyorum dedi. Bende Ankaradaki doktorumuzda o zaman başlatacaktı ben biraz emin olamadım dedim. 7-9-13 (15 diyecektim) demişim hızlıca derdi mi anlatacağım diye. Bişiler dedi ama kafam aylarla resmen karıştı Nimenrix için 2 doz dedi. Ben 1 yaş sonrası tek doz yaptıralım diye konuşmuştuk doktorumuzla dedim. Neden risk alalım gibi birşey dedi. Bazı şeyler çorba gibi oldu Demir damlası için 10 damla (1mL gibi) yapalım sizinkine yetmez dedi
Yerim ben onuYa kendi yemek yemek istiyor artık ben şahsen 6. Ay filan bekleyemem kaç defa verdim ne alerji nede bişey çorbalı ekmek bile verdim damakla ezip hüp hüp yiyor . Bekle altıncı ayda yersin mi diyim napcamı şaşırdım olmuyor kısaca
Ahahaha aynı biz. Adam yamuldu geceden beriVallahi bitmiyor
Sabahtan beri babasi uğraşıyor bu ne böyle diyor
Yat kalk yat kalk
Oyyyy maşallah yaaaa ne güzel iştahlı çocuk hep böyle olur umarımAynen öyle vermemek için yırtınıyorum ama evi aşa indirdi kız böyle bişey yok ya . Elimde tabak gördüğü an başlıyor bacakları vurmaya ağzı şapırdatmaya zaten ağzıma bişey koyduğumu görsün tamam çıldırıyor çığlık çığlığa kalıyor İnan duysan şok olursun yemek için o kadar çığlığı . Mandalina yı bi yiyişi var bide hoşuna gidiyor böyle ımmm yapıyor çıldırıyoruz
Evet baya uygun bu fiyata dönen bide.Aa iyiymiş baya fiyatı diğerleriyle karşılaştırınca ya
Ben daha hiç kullanmadım biliyo musun? Arabada nest'le seyahat ettik şimdiye kadarpusette durmayan oto koltugunda da durmaz gibi geliyor bizimkisinin de hemen benimseyecegini hic sanmiyorum. Bazen denk geliyorum bazi youtube kanallarinda bizimkiler kadar kucuk bebek arkada tek basina oto koltugunda anne şoför koltugunda seyahat ediyolar. Kendimi bu toploda pek hayal edemiyorum ama hadi bakalım
Kaç sayfa birikmiş oku oku bitmediDestan gibi yazdın cano
Evet o da var onuda vercemBalkabagi, tam mevsimi simdi lifli de hem faydali olur, veriliyomu bilmiyorum ama aklima geldi soyledim arastirmadan verme sen yinede
Uykunda gelmiştirrOyyyy maşallah yaaaa ne güzel iştahlı çocuk hep böyle olur umarım
Evet baya uygun bu fiyata dönen bide.
Kaç sayfa birikmiş oku oku bitmedi
Evet o da var onuda vercem
Sen kucağına alırken midene baskı kuruyomusun kolunlanKizlar ya son 4 5 gundur benim oglanda fışkırtarak kusma var doktor relactaz damla vermisti ondanmi diye sordum keselim dedi 2 gun once 1 hafta takip edelim dedi 2 gundur degisiklik yok ayni hatta daha fazla azönce yine kustu üstü komple ıslandı koltukta öyle sizce neden kaynakli olabilir ? Kaka problemimizde varya acaba diyorum bagirsaklarinda problemmi var
Nasil kuzum anlamadimSen kucağına alırken midene baskı kuruyomusun kolunlan
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mutlaka kan testi yaptırınKizlar ya son 4 5 gundur benim oglanda fışkırtarak kusma var doktor relactaz damla vermisti ondanmi diye sordum keselim dedi 2 gun once 1 hafta takip edelim dedi 2 gundur degisiklik yok ayni hatta daha fazla azönce yine kustu üstü komple ıslandı koltukta öyle sizce neden kaynakli olabilir ? Kaka problemimizde varya acaba diyorum bagirsaklarinda problemmi var
Pazartesi goturucem bakalimİdrar yolu enfeksiyonu olabilir mutlaka kan testi yaptırın
Benim yeğenim de öyle ağız dolusu kusuyordu götürdük canım idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı ihmal etmeyin sakknPazartesi goturucem bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?