Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben yeni aldım internetten gelmedi daha. Adac testli olanlar çok pahalı bütçemi aşıyordu. 360° dönen bi model aldık. Babydoor airfox. Ptt avmden 1700 e aldık sanırım
Aa iyiymiş baya fiyatı diğerleriyle karşılaştırınca ya
Evet bende puset kullanıyorum. Tek sıkıntı bebek puseti seviyor mızmızlanıyor. Ya rahatsız ediyor puset ya da çevreyi görmek için kucak istiyor.
Ben daha hiç kullanmadım biliyo musun? Arabada nest'le seyahat ettik şimdiye kadar pusette durmayan oto koltugunda da durmaz gibi geliyor bizimkisinin de hemen benimseyecegini hic sanmiyorum. Bazen denk geliyorum bazi youtube kanallarinda bizimkiler kadar kucuk bebek arkada tek basina oto koltugunda anne şoför koltugunda seyahat ediyolar. Kendimi bu toploda pek hayal edemiyorum ama hadi bakalım

Bizimkinin daha hiç ek gıda tecrubesi olmadigi halde dün elimdeki cikolataya iştahı kabardı. İçgüdesel olarak canları çekmeye başladı artık.

Bütün evi poh götürürken oğlumla isim şehir hayvan oynuyoruz cocuklar her zaman önceliğimiz tabikide

K harfi ile başlayan hayvan keçi
M harfi ile başlayan hayvan Meçi

Ağzını yedim veledim

Destan gibi yazdın cano

Bütün evi poh götürürken oğlumla isim şehir hayvan oynuyoruz cocuklar her zaman önceliğimiz tabikide

K harfi ile başlayan hayvan keçi
M harfi ile başlayan hayvan Meçi

Ağzını yedim veledim
Hahahah amann ev toplanırrr zatenn benimki de poh götürüyo daha yemek etcem

Balkabagi, tam mevsimi simdi lifli de hem faydali olur, veriliyomu bilmiyorum ama aklima geldi soyledim arastirmadan verme sen yinede

Bexero bnm de 3. Ayda yapıldı. Hatta 4. Ay kontrolümde doktorumdan memnun fakat hastaneden memnun olmadigim icin baska bir doktora gittik. Yeni gittigimiz doktor eski doktorumun kim oldugunu sordu. Genelde bu aylarda yapmaz cogu doktor ama bu doktor tam benim kafadanmis o yuzde soruyorum dedi. 5. Ayda gelin ozel asilari icin hatirlatma dozu yapicaz dedi; hatirlatma dozu icin artik rotarix mi kast etti digerini bilemiyorum. Bu aşi olayını çok sorgulamamak gerekiyor bence her doktorun yogurt yiyişi farkli oluyor neticede demir icin neden yetmez dedi ki tahlil mi yaptirmistiniz. Bir de demirin hergun ayni saatte verilmesi gerekiyormus sanirim kutusunun uzerinde oyle yaziyor ama ben o konuda dakik olamiyorum ne yazik ki. O saatlerde uyuyo oluyo bazen onu da bi danışmak gerekiyor sanıyorum.

Yerim ben onu ver canım ya bisey olmaz istedigi gibi olsun yemek istiyorsa engel olma bende tattırıyorum bazen

Oyyyy maşallah yaaaa ne güzel iştahlı çocuk hep böyle olur umarım
Evet baya uygun bu fiyata dönen bide.
Destan gibi yazdın cano
Kaç sayfa birikmiş oku oku bitmedi
Balkabagi, tam mevsimi simdi lifli de hem faydali olur, veriliyomu bilmiyorum ama aklima geldi soyledim arastirmadan verme sen yinede
Evet o da var onuda vercem

Kizlar ya son 4 5 gundur benim oglanda fışkırtarak kusma var doktor relactaz damla vermisti ondanmi diye sordum keselim dedi 2 gun once 1 hafta takip edelim dedi 2 gundur degisiklik yok ayni hatta daha fazla azönce yine kustu üstü komple ıslandı koltukta öyle sizce neden kaynakli olabilir ? Kaka problemimizde varya acaba diyorum bagirsaklarinda problemmi var

Eklentiler

• 20221105_143220.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 37
Sen kucağına alırken midene baskı kuruyomusun kolunlan

İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mutlaka kan testi yaptırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…