Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar bu iştahsızlık reflü, idrar yolu iltihabı, kansızlık, B12 eksikliğinde falan da oluyormuş. Doktorumuz izindeymiş gelince bi götürcem bakalım
Bizim iştah yerine geldi canm buarada 90 cc içiyor lıkır lıkır reflü kaynaklıymış. İnşallah sizinde belli olur bian önce ne zaman gelcekmiş

Eşin bilir belki çok iyi bozacılar var kendileri yapıyor sende şoktan al p. Tesi beyimi kandırırsam kontrolümüz var sonrasında götürür belki beni
Ooo kandırabiliyosan ne hoş
Şoktan alayim o.halde yada migrosta varmıdır soktan hiçbişe aldığım yok

Bızım kızın burnundan hırıltı cıkıyor dun gece cok uykusu bozuldu sabaha karsı burnunu temızledım bunun baska bır çözümü var mı?
Benimki de 2 gün öyle oldu sabah 4 de uykumdan uyandım nefes alamama sesine o derece ses vardı. Şırınga ile açtık çok bişey çıkmadı ama rahatladı. Şimdi ben nebulazatör aldım yeniden küçüklerden serum fizyolojik koyup hava vercem tıkanınca.

Bir de oda ısın ve nem kaç? Gece 20-22 arası olmalıymış oda ısısı. Ben 24 lere çıkarıyordum ısıtıcı açıp. 2 gündür açmadım ısıtıcıyı tıkanıklık olmadı ben yüksek sıcaklıktan oldu diye düşünüyorum. Bir de hava nemlendiricisi açıyorum dünden beri içine de 2 damla cold mix damlattım

Bizim iştah yerine geldi canm buarada 90 cc içiyor lıkır lıkır reflü kaynaklıymış. İnşallah sizinde belli olur bian önce ne zaman gelcekmiş
Valla bu önümüzdeki hafta izinli dediler aradım da. Diğer hafta sanırım gelir. Yine arayıp sorcam bakalım. Ay 40 yıl düşünsem reflüden olduğu aklıma gelmez yani. Maşallah yaaa içsin minnak kuzum

Valla bu önümüzdeki hafta izinli dediler aradım da. Diğer hafta sanırım gelir. Yine arayıp sorcam bakalım. Ay 40 yıl düşünsem reflüden olduğu aklıma gelmez yani. Maşallah yaaa içsin minnak kuzum
Benimde aklıma gelmezdi üşüttük diye götürdük doktor sıraladı biz söylemeden şikayetleri evet evet diyebildik çocuk doktorumuzu seviyorduk iyice güvenimizi kazandı

Benimde aklıma gelmezdi üşüttük diye götürdük doktor sıraladı biz söylemeden şikayetleri evet evet diyebildik çocuk doktorumuzu seviyorduk iyice güvenimizi kazandı
Ay ne güzel valla. Benimki de sordu bir sürü şeyler baktı başka sıkıntı yok normal bazı bebekler böyle az yer dedi hırıltı falan yok bizde bak. Geçen ısıtıcıyı çok açıp sıcak yaptım ondan olmuş burun tıkanıklığı meğerse 2 gündür olmadı

Bide bu aylarda bebekler doyduklarını anlıyormuş ondanda yapabilir Canm inşallah ondandır. Bizimde sıcak oluyor 23 derece 24 derece ama hırıltı öksürükte geçti bende hava veriyorum bide nem yükseliyor 60 olduğu oluyor

Arkadaşlar 3 ayda ne değişiyo uykusuzluk devam mı medet aramaya geldim
ben de ayni boyle subat mart annelerini okuyodum zamaninda bizim gece uykulari 2. aydan sonra duzeldi. 21.30-6.30 arasi iki emzirmeyle kapatiyorum. artik 1 emzirmeye bile dustu de ben sut azalmasin diye 2 kere kalkiyorum yine. gunduz uykulari felaket oraya girmeyim hic. ama hala gece uykulari kotu olan da var. doktor 1. aydan sonra emzirmek icin uyandirma, kendi uyansin demisti. ben hep oyle yaptim. ilk uykusu once 3 saatti, sonra 5 saate kadar cikti (masallah diyim kendi kendime nazarim degmesin )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…