Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bizimkinin daha hiç ek gıda tecrubesi olmadigi halde dün elimdeki cikolataya iştahı kabardı. İçgüdesel olarak canları çekmeye başladı artık.
İnanın deneseniz yer adım gibi eminim . 4. Aydan itibaren yiyorlar bence
Yerim ben onu ver canım ya bisey olmaz istedigi gibi olsun yemek istiyorsa engel olma bende tattırıyorum bazen
Ya öyle içten ağlıyor ki . yemek için öyle ağlayışı zoruma gidiyor açıkçası

Kokusundan anlıyor çok fenalar bunlar bizimkide emziği açmış gibi emiyor meme veriyorum kıyamet koparıyor

Sorma kiz zor yeminle

Ay bizimki 9 da uyudu sonra kalktı uyumak istiyor uyuyamiyor bende gerildim
Büyük de ben yalnizmi uyayacagim hLa kucağında güneş diyor oy oy
Neyse şimdi ikiside uyudu
Dinlen sende canm şu meme işine bi çözüm bulsan uykuları da düzelcek aslında rahat edicen. Bende emziğe alıştırdım iyice bütünleşti buara tommynin emziğini sioariş verdim bibs kullanıyıruz ama çok beğendim belki oğlanda beğenir diye aldım bir çılgınlık yapıp

İnsanız bizde çok normal aynı durumları bende yaşıyorum allahtan dinliyor çoğunlukla büyük olan babayla odasında yatıyor kardeşi olmadan kardeşine yatak aldık odasına babasıyla yatsın diye

Uyumuyor çıldırdım
Kuzu uyku aralarını çokmu açıyorsun meme verme kucakta pışpışlayarak daya kendine sallanın uyur belki ben emzipe öyle alıştırdım kendime yasladım hep ittirdi ittirdi en sonunda pes etti valla ssn böyle yazınca ben yaşıyormuşum gibi hissediyorum inşallah uyur kuzum

Hımm ondan uyuyo zaten mama alan bebekler hep uyur
Yok kuzu uyumayınca uyumuyor hergün vermiyorum ben aç olduğunu sütümün yetmediğini düşündüğüm zaman veriyorum bizim doğduğundan beri uykuları böyleydi sadece düzenw soktum hep o düzende gittim bebeler düzeni seviyor zaman kavramları olmadığı için

Reactions: Jou
Benimkide sizin gibiydi şu kkk aşıdan sonra oldu bende ugraşmadım istediği gibi uyusun daha erken diyodu herkes gıdadan sonra düzene girer sürekli emzirmektense uyaniyo susuyo uyanıyo habire dr da dedi enazından uyuyo dedi o birşey değil dedi hiç demedi cok geç oturuyo falan filan diye aksine oturmuyo uyuyo 1 saat sonra uyanıyo uyumasıda tekrar 1 bucuk saat sonra anca oda

Yavvv tommyy ne bee haa düzeltme ettim emzikmiş okyybu srada canım sen hangi dr a gidiyosun irmetemi gidiyosun?

İnsanız bizde çok normal aynı durumları bende yaşıyorum allahtan dinliyor çoğunlukla büyük olan babayla odasında yatıyor kardeşi olmadan kardeşine yatak aldık odasına babasıyla yatsın diye

Buyuk olan Babayla uyuyor bizimde
Kendi odasında bizde salondayiz
Yatak odam buz gb altı boş ısınmaz
Sabaha kadar hepimiz yer değişiyoruz kim.nerde belli değil

Bu akşam biraz ara açıldı.kuzu baba yoktu kizi yıkarken oglanda girdi araya
Normalde 8 gb uyutmaya başlardım 9 da.basladim
Senin dediğin gb yaptım emzik 5.dk.aldi dun aksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…