Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bizimkide yaptı biara uyandı ama çıkarmadım odadan kendi kendine oynadı döndü 1 saat bende uzandım gözlerimi kapadım mıkırdandığında aldım emzirdim uyudu düzeni bozmasın diye bazı geceler sık uyanıyor bu gece uyanmadı ben kaldırıp emzirdim şimdide altını aldım uyandı güldü gözlerini açtı ama göz teması kurmadım emzirdim uyudu 1 saat sonra yada 2 saat sonra uyanır dr normal diyorsa sorun etme her bebek farklı

Reactions: Jou
İnan artık ona bıraktım bende her türlü büyüyorlar tadını çıkarıyorum emmiyırmusun paşa gçnlün bilir oğlum diyorum emziği veriyorum saldım bebemi kendi haline
Bende salcam yaaa belki de benim zorlamamdan çocuk tiksindi iyice

6 da mama verecektim uyuyakalmışım 7 de bi ağladı mama için 60 ancak içti o ağlamaya

Sal kiz hiç yemez kilo almaz neyse şükür iyi
Bende senin gibi 1 Ay 420 gr almıştı ben bunalım
Eşim dedi ya cocuk kilo kaybetse neyse bi kendine gel dedi
Valla ne bilem yaa neden böyle diye düşünüyorum hani bişeyden olduğunu bilmek istiyorum. Atak mı, diş mi, reflü kansızlık falan mı, mamadan mı? Yoksa kendi iştahı mı böyle. Sebebini bilmediğim için daha çok geriliyorum

Kız uyanık duruyo uyuyacak ama hiç ona göre davranmıyor. Gözünde çapak varmış onu alıyordum parmağımla gözünü kapattı kapatış o kapatış e evladım gözünü kapatta uyusana işte

Ya bu e bebeğin beyaz zıbınları çok kötü ağzı gözü kaydı resmen. Yenidoğan ve 3 ay aldığım sıfır kollular böyle değil güzeldi

Bende salcam yaaa belki de benim zorlamamdan çocuk tiksindi iyice

6 da mama verecektim uyuyakalmışım 7 de bi ağladı mama için 60 ancak içti o ağlamaya
İçtiği kadar belki az az sık sık beslenmek istiyor minnağın belkide yetiyor kiloda güzel almış sağlıklı olsunlar yeter 60 cc için bu ağlama biraz fazla değilmi de minnoşa

Kizzz aynennn hahahah bakıyo hüliyo bende gülüyosam bitmiştir iş bide bi gülüyo dayanamıyorum bakıyorum gülüyorum.aynısını yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…