Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hee anladım canım
Oda daha önce irmetteydi özel sağlık sigortası yaptırmadık oraya gidiyoruz diye her ay çağırmıyor telefonla haberleşiyoruz gerekli gördüğünde gelin diyor boy kilo sağlık ocağına git diyor o yönden iyi uzaktanda olsa takibini yapıyor muayne ücretide irmetle aynı kalabalık olmuyor olsada ayarlıyor bekletmiyor

Reactions: Jou
Ooo ne iyimiş kızz

kizlar mama sandalyesi chicco dusunuyosaniz hepsi buradada indirim var. 1700e geliyor.

Eklentiler

• 0138D83E-7130-49F7-A6A9-8F97448F8F6D.webp
    30 KB · Görüntüleme: 43
Evet bitmiş son bir kaç ürün kalmış oda pahalı maalesef

Aynen tutmuyor kuzu bende mesela hurma ile muzu irmikle karıştırıp verdim silip süpürdü çok sevdi dün yaptım yine bu sefer ağladı yemek istemedi. Dün ek gıda hiç yemedi. Bakalım brokolide napcak

Evlat söz konusu olunca öyle oluyor insan neden niçin sorguluyorsun
İlk bebemde ateşi çıktı ben varya ay bir panik ablamın kayinvalidesi dedi kızım sakin ol calpol ver bı önce olmaz nedenini bilmiyoruz ole hemen ateş dusurucu veremme hastaneye gittik işte dedi düşmeyen ateşse gelin ateş dusurucu verin artık alistim vallaha dönüşümlü veriyorum hehehhehe dolven calpol

Kizzz aynennn hahahah bakıyo hüliyo bende gülüyosam bitmiştir iş bide bi gülüyo dayanamıyorum bakıyorum gülüyorum.aynısını yapıyorum

Bende dayanamıyordum dün beni çıldırttı kaldırdım kucamda soyleniyorum odadan çıkmak yok kusura bakma uyumam lazkm herkes uyudu bı dinliyor ses yok arada kafayı arkaya çevirip surstma bakıyor ki gülecek ya uykusu var mızmız ama yatırıyoruz uyutmaya öyle böyle bağırmak yok

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…