Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Zorla etcen artıkk bişekilde cidden benide cildırttı dün cano ugrasmama rağmenn pas vermedim ona bakmıyorum bilee öyle uyudu ama 1bucuktan fazla durmuyo 2 3 saat durabilse düzene gircek durmuyo emzirerek beslemek cidden çokzor
Ama bakmayıncada vicdan azabı çekiyorum yaa bakıyo gülüyoya bana

Cadı kızlar inşallah yer bakalım
Benimde almam lazım uzatma Aparatı aldım panço vardı elimde ulan onlara uymadı
E bebek
Hm e uydu şansıma tükürem,
Uzatma aparatı aldım denemedim de daha ben hepsine uyar diye düşünüyordum

Kizlar benim oğlan bikac gundur cok net bi şekilde anne diyo,ama normalde bebekler pek anne demezler bu aylarda hatta bayaa demezler.ben anne dedi diyorum babasi sen yanlis duydun baba dedi diyo,o da net duyuyo anne dedigini

Şansima gittim joie aldim ondanda ilk gunden pisman oldum acele etmeseydim keske
Kiz sen nie pişman oldun,multy de alsan mimzy de alsan ićleri genis senelerce cocugun rahat rahat oturur,tepsileri ayarlanabiliyo ister daraltir ister genişletirsin.cocuk buyuyunce tepsiyi cikarir koltugu masaya yaklaştirirsin cocuk masa da guvenli bi sekilde yer yemeğini.8-9 yasindaki bi cocuk bile oturur o kadar da sağlam

Mimzy yatis pozisyonunda kullanilabiliyor ama bunda o ozellik yok canim o yuzden mimzy istiyorum

Canim multi cok kaba bite yatar poz. Kullanilmiyor seninkinde baktim simdi cok guzelms
Yatar şeklinde bile var gerçekten oturtması bile güzel totosu acımazz benim ki cok rahat oturdu pembesinden aldı kaynanam biz alcaktık o hiç birşey almadı aldı kendi

Yatar şeklinde bile var gerçekten oturtması bile güzel totosu acımazz benim ki cok rahat oturdu pembesinden aldı kaynanam biz alcaktık o hiç birşey almadı aldı kendi
Iyi olmus valla keske ilk basta o ozellige dikkat etseydim simdi bunu nasil paketlicem o dert cok karisti ortalik insallah iade alirlar

Reactions: Jou
Mimzy yatis pozisyonunda kullanilabiliyor ama bunda o ozellik yok canim o yuzden mimzy istiyorum
Hmm anladim,bilmiyodum yatiş olmadiğini.bu arada mimzynin de yuksekligini ayarlayabiliyosun.ben unutmusum gecen yere daha yakin yaptim,yukseltebiliyosunda.kademeleri kendin ayarliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…