Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Valla canım baktımda videolara falan yatar poz. Kullanılması cok guzel bi ozellik ilerde 2. Bebek oluncada cok rahat ederim mutfakta is yaparken diye dusundum insallah geri alırlar ya kutu acildi ya almazlar gibi geliyor
Hmm anladim,bilmiyodum yatiş olmadiğini.bu arada mimzynin de yuksekligini ayarlayabiliyosun.ben unutmusum gecen yere daha yakin yaptim,yukseltebiliyosunda.kademeleri kendin ayarliyosun

Valla canım baktımda videolara falan yatar poz. Kullanılması cok guzel bi ozellik ilerde 2. Bebek oluncada cok rahat ederim mutfakta is yaparken diye dusundum insallah geri alırlar ya kutu acildi ya almazlar gibi geliyor
Canm alırlar yaa niye almasinlar.tuketici haklarini oku istersen internetten.iade almalari şart eğer koltuga herhangibi zarar gelmediyse.kutu onemli deği.sen yine de yerleştir ywrlesrirebildigin kadar biran once iade etmeye bak

Kızlar yaa şimdi kaka yaptı benim kız kakada siyah siyah noktalar var kan mı bu. Kapyanın üçüncü günündeyiz alerji mi yaptı ki

Bende kıyamiyorumda onlar bize kiyiyor vallah

Reactions: Jou
Kizlar benim oğlan bikac gundur cok net bi şekilde anne diyo,ama normalde bebekler pek anne demezler bu aylarda hatta bayaa demezler.ben anne dedi diyorum babasi sen yanlis duydun baba dedi diyo,o da net duyuyo anne dedigini

Kız benimkide başlarda anne der gb ses çıkarıyordu geçti gitti neyse 1 hafta öncesinde anne net bi sekilde dedi ama devamı yok ben ona sürekli anne anne diyorum

Kızlar ya bu ara herşey üst üste geliyor bebeğimin kulağının arkası yara olmuş eli sürekli oraya gidiyor. Böyle bir durumu yaşayan var mı daha önce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…