Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar hiç okuyamadım son zamanlardaki yazilanlari. Hiç de takip edemedim umarım tüm anneler ve bebisler iyidir

Bir şey soracagim size. Benim oğlum 4 5 gündür bir değişik. Uyumuyor. Uyumamak için direniyor. Tam uyutmustum, yine yarım saat uyudu uyandı. Muhtemelen gece 12ye kadar ayakta . Ağzını yüzünü yoguruyor uykusuzluktan, ağlıyor ağlıyor ağlıyor, sonunda uykusuzluktan bitap düşüp uyuyor. O da yanımızda.. yatağına koyunca çoğunlukla geri uyanıyor çünkü. Disarda ıyiyiz, sabahları iyiyiz, genelde ıyiyiz aslında ama uyku vakitleri ızdırap oldu ona da bize de. Öğlen uykusu ne güzel 2 saat uyuyordu, artık 1 saat bile değil. Ne yapacağımı şaştım..

Kızlar ya bu ara herşey üst üste geliyor bebeğimin kulağının arkası yara olmuş eli sürekli oraya gidiyor. Böyle bir durumu yaşayan var mı daha önce?
Benim oldu canım. Egzama dedi doktor. Zaten poposunda da olmuştu ona da egzama demişti. Krem verdi kulak arkası için prednol. 2 3 gün sürdüm geçti.

Benim kız nedense kahvaltı yapıyor ama diğer öğünlerde mama yemek istiyor neden böyle yapıyor anlamadım

Benim koca yıldonumu hediyesi almış kazak salaş çok hoş lakin bende omuz yok kollarda uzun neyse bugün avm gittik değişim için beğendim şeyin bedeni başka bir avm vardi ben sonra degistiririm dedi eve gelince dedim koca sen şimdi gitsen ya bedeni kalmazsa
Dedi ev supurulecek ben yaparım dedim kibar kibar konuşunca
İşine gelince çok kibar olabiliyorsun canim diyor

Kız daha fazla anlatma adamı ,evi supurecekmiş şu dusunceye bak.. ben boşanma dilekçesi verecem daha fazla anlatirsan

Bu kız memede dalamiyor ama memede olmak istiyor
Ayakta koca uyuttu lakin uyanıyor suan memeden ayırdım a uyanıp ağlıyor ama memeyi emmiyor emzikte almıo 1.5 saattir memede puff

Arkadaslar size acil bi sorum var, bebegime ilac veriyorum, biraz acı bisey, cok agliyo zor yutuyo cok uzuluyorum, el gidaya fln gecmedik henüz, neyle karistirabilirim ya da pesinden agzinin tadini duzelticek ne verebilirim, benim aklima elma suyu geldi ama daha hic bi gidaya baslamadan nasi olucak bilemedim ya, 4bucuk ayligiz

Canim ben pesine hemen emziriyorum
Emziriyorsan oyle yap istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…