Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canim ben pesine hemen emziriyorum
Emziriyorsan oyle yap istersen
Emziriyorum, deniyorum da ama bazen almiyo hic, ilacin tadi bi sure kaliyo agzinda, ne mamayi ne memeyi almak istemiyo o yuzden, bende boyle agzinin tadini degistiricek tatli bsy vereyim istedim 2 damla da olsa yani

Emziriyorum, deniyorum da ama bazen almiyo hic, ilacin tadi bi sure kaliyo agzinda, ne mamayi ne memeyi almak istemiyo o yuzden, bende boyle agzinin tadini degistiricek tatli bsy vereyim istedim 2 damla da olsa yani

Emmesi kötü olmuş

Aklimada bisi gelmedi ki 4.5 Ay olunca

Aklimada bisi gelmedi ki 4.5 Ay olunca
Disi cikti aslinda, bi tane patladi, normalde 6. Ayda ek gida zamani ciktigi dusunulurse mantiken bnm bebegim ekgidaya erken hazir demekki diye dusunup kendimi cesaretlendiriyorum
Sonucta belli kimyasal maddelerden olusan ilaci veriyoruz sindiriyo, 2 damla elmayi mi sindiremicek ne zarar olabilirki diye dusunuyorum, var mi bi fikri olan ???

Ayy cano sen izmirdendin dimi allahbeterinden korusun çok kötü gece bide gecmiş olsun daha yaşatmasın allah
Evet kuzum ya izmirdeyim Gaziemir bi de merkez üstüydü yani. Gece olması zaten ayrı fena. Büyük kızım büyük depremin etkisini yeni yeni unutmuştumki tekrar bununla hatırladı

Sağ ol kuzum ya. Bnde gaziemirdeyim çok fenaydı ya gece uykuda olunca bi de. Millet çıktı dışarı ama biz çocuklarla soğuktaıkamadık . Bekledik bekledik yattık geri mecbur

sağ ol kuzum

3. Ay dediklerinde burda vs de yazmıştım o zaman 3. Ayda olan çok yoktu hatta daha geç tarihler vardı. Etrafımda herkeste 3. Ayda yaptıran hiç çıkmadı. Bir sürü şeyde vardı kafam almak bullak olmuştu.
Hatırlatma dozu dediği rota ile menenjitin 2. Dozlarıdır.
Kilosundan dolayı dedi ama 7.400 benim bebiş ilk defa böyle bir tabir duydum Ankaradaki doktorumuz kilosu ne kadarsa o kadar damla demişti. 7400 e 7 damla.. Açıkçası ben 7 damla ile devam ediyorum şuan. Genelde benzer saatler veriyorum en fazla 1 saat geç olduğu oluyor oda bebekle alakalı.. 1 saat aç tutma olayı bu aralar şaştı bizde bazen gözümün içine emmek için öyle bir bakıyor ki içim gidiyor
Bu arada bexsero ateş yaptı mı sizde?

Bu kız memede dalamiyor ama memede olmak istiyor
Ayakta koca uyuttu lakin uyanıyor suan memeden ayırdım a uyanıp ağlıyor ama memeyi emmiyor emzikte almıo 1.5 saattir memede puff
Kuzum emzik almama sebebi çünkü seni emzik niyetine kullanıyo bunu yavaştan bıraktırmam lazım. Uyansın tekrar uyut sall ya da pış pış la. Karnı tok sonuçta meme verme biraz zorlar ama bi kaç güne pes ederi bnce

YunSev dun ne güzel uyudu kızzzrota oldu ya o etti öyle düzende bozuldu tabii pazartesiye başlarım tekrardan düzene bugün aynı eski almira
Rota aşılarını hangi tarihlerde yaptırmıştın kuzum? 3. Ve 5. Ay tam tarih yazar mısın bana..
12 eylülde ilk dozu olduk biz 2. Doz için 12 kasım cumartesi diye ebe 14 ünde getir dedi. Cuma gittiğim doktor 7si ve sonrası yaptırabilirsin dedi. Karar veremedim

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…