Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Nerdeeee naptım.neettim sabah erken kaldırsamda benim sipa kızım 11 i zorla duruyo akşam saat 7bucukta beri ayaktaydı cok huysuzdu anca uyudu napti ne etti 11 de uyudu gene
Şimdi gördüm uyku danışmanı sabah erken kalkmasının erken ya da geç yatmasıyla alakası yok. Bebekler için 6 dan sonrası erken değil diyor normalmiş

Reactions: Jou
Offf canım yaaa benimkinin de eli kulağında bence beyazladı iyice dişleri görünüyor
Eevtt benimkide öyle bi patlasa rahatlıcak 7 den beri cok huysuzdu hic uyumadı hiç ben çöktüm resmen ağlamak zırlamak hiçbirşeyden mmemnun değil düzen müzen daha erken saldım bugün 3 kez kakasını etti kızz acaba diştenmi

Olabilir benim yeğenim öyle olurdu diş dönemi sürekli kaka yapardı

Kuzum gündüz oyalıyorm emzirip yarim saat sonra yatiriyorum ayakta aglaya ağlaya uyuyor 15 dk sonra tekrar gözler kapalı ağlıyor susmuyor memeye gelene kadar memede uyuyor koyuyorum tekrar ağlıyor
Bak akssm uyuttum 8 de 8 30 da kalktı memeye aldım.15 dk sonra memeden çekti kendini agladi ayağa aldim agladi en son çıldırdım odadan çıkardım anakucaginda gözümün içine bakıyor bisi diyim gulim.diye vallahi çok yorgunum
Neyse eşim geldi oyun oynadilar ben oğlanı yatirdim kizda ağlaya ağlaya babasi nda uyudu 15 dk sonra gözler kapalı tekrar ağlama memeyi bulana kadar

Kızlar sizin bebeler erkenci biz gece uykusuna 12de yatiyoruz sabah 6da ayaktayiz benim oğlan gece kuşu ne yPtiysam erken yatmaya alistirmadim saat 19 gibi 20 25 dk uyuyo enerji depoluyo sonra veryansın

Bi ara benimkide ole yapıyordu aksam uyuyp gece 11 12 e kadar takılıyordu neyse düzeldi dedik bugünde aynininyapti 8 de yattı 9 da kalkti 10 buçuk gb tekrar yatırdık
Her zamanki gb kavga gürültü

Meme bağimlilarinin analari burda mi, meme işi 2 yil degilde 6 ayda bitseymiş ne iyi olurdu..biraz uyurduk dinlenirdik

Vallahi yaaaa geçen delirdim eşime diyorum ilkinde mama yedi diye dertlenirdim geçti gitti şimdi meme yorgunluğu var o ayrı üstüne
Sütüm yetiyormu aç kalma şu iç onu yeme bunu içme oy oy

Kizlar Güneş i.babasi koltuğa oturttu kucuk topu atıp.attim diyor sonra önünden yere dusuruyor düştü diyor
Abowwww bizim.kiz.bir kahkaha atiyo cok hoşuna gitti havadan önüne topu atın önünden topu yere atın bakalım tepki verecekler mi
Sinirlerim bozuktu.ama bu kahkahalardan sonra uctu gitti

W
Aboovvvvv yerimm onun gülüşünü pohluu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…