Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynen 6 da önce kalkarsa sorun
Dedinn kalktı 5 te uyutmaya çalıştım uyumadı
Sürekli suratıma dokundu elimle pışpış yaparken hic bakmadım ama zorla elini tutuyo bana bak diye yerimm yaa oturuyoruz şimdi anasını güzelce tavladı mutlu bi bebek şuan yeterki mutlu olsun bal çöreğimm ama görsen nasıl tutuyo bana bak diye uykum yok diye
Çok akıllılarr varyaa çoookk

Son düzenleme:
Kizlar üzüm pekmezini külde yapilanimi toprakta yapilanimi tercih ettiniz aydinda bi arkadasim var organik urun satisi yapan aradim hangisinden olsun diye sordu bende bilemedim bi dusuneyim dedim ilk kez duydum onu cahillik diz boyu bende sizce hangisi bebek icin daha hafif olur ?

Ay o dokunuşlar o bakışlar yok mu eriyor insan
Valla aglayinca mizmiz olunca hersey daha da karışıyor yorucu oluyor bizimkide 7 buçukta kalktı aksam geç yattı ya
Gecede geç yattı ya

Reactions: Jou

Anneme sordum ikiside aynı sayılır istediğinden alabilir dedi. Külde yapılan meşe odunu küle çevirip suda bekletip kül tamamiyle altına çökünce o suyla yapıyorlarmış pekmezi. Toprakla olanıda onun özel toprağı varmış yine pekmeze koyup pişirip 2 gün bekletip pekmezi tortuların dibe çökmesini bekletiyorlarmış :)

Bende öğrenmiş.oldum daha önce duymuştum o degil annemler pekmez yapıyor ama hiç sorgulamadim

Pekmezi kişilerin yaptığından alma derim. Yüksek sıcaklıktan dolayı hmf denilen madde ortaya çıkıyor o da zararlı bir şey. Linkini attım ordan bakabilirsin. Öne çıkanlarda da tercih edebileceğimiz pekmezler var

Ay o dokunuşlar o bakışlar yok mu eriyor insan
Valla aglayinca mizmiz olunca hersey daha da karışıyor yorucu oluyor bizimkide 7 buçukta kalktı aksam geç yattı ya
Gecede geç yattı ya
Dogrudurrr bakalım 5te uyandı gece kaçt ayatcak hanfendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…