Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bebelerin uyutup tekrar kucağına alanlar var mı dunki gb yapmicam uyumazsa cikarcam odadan stres oluyorum
2 gecedir benim oğlan sabah5te açıyor gözleri 7 de uyuyor bugün uyku saatini ileri çektim son uykusundan 6 da uyandırdım 9da yatırdım memeye kalktı 2 saat oldu elliki bu gece 2 saatte 1 ayaktayız

Vallaha ben cok ugrasmıyorum yoksa uykusu geçiyorum salona zorlamaya gelmez zorladıkça daha cok hırçınlaşıyolar

Ay kuzu bende urasmadim dun cok gerildim diye
Direk salona aldım yarım saat sonra ağlama krizi neyse sakinledi derken babasi uyurtu 15.dk sonra tekrar ağlama sakinlestiremedim 1 saat boyunca emmek de istemedi
en son hava verdim onun sesine sakinledi beyaz gürültü yu actim emzjrdim uyudu

Reactions: Jou
2 gecedir benim oğlan sabah5te açıyor gözleri 7 de uyuyor bugün uyku saatini ileri çektim son uykusundan 6 da uyandırdım 9da yatırdım memeye kalktı 2 saat oldu elliki bu gece 2 saatte 1 ayaktayız

Benimkide memede durur dalamaz derken
Ağlama krizi yaşadım memeyi de almadı 1 saattir sakinleştirmeye çalıştık bittik ne zor sabır işi dedik

Benimkide 7 buçuk 8 buçuk arası kestirdi
Sonra 9 buçukta ağlama sakinlesti uyudu derken 10 u geçerken bi kalktı ağlama krizi emmek istemedi zor sakinledi
Üstümden tren geçmiş gb
Ay mesai olması kötü olmuş doet gözle eşler evde olsun istiyoruz

Diş olabilir mi soğuk şeyler verseydin sürseydi damağına

Diş olabilir mi soğuk şeyler verseydin sürseydi damağına

Bende diş olabilir mi dedim
Ara ara tek tük oksuruk var burun tıkanıklığı hava verdim bilemedimki damakta biside yok
Oğlumda anne boğazım aciyor dedi zaten okula başladığından bu yana oda öksürüyor
Abiden hastalık geçti belkide boğazı aciyor onunda vallahi biri hasta olunca diğeride basliyor

Mecbur aynı evin içinde olunca oluyor. Burnu yatarken de tıkanıyorsa soğan kesip koy başına o da iyi geliyor

Şahanee iyi bari uyuduysa ya birşey demeye çalışıyolar ifade edemiyolar napsın ya kimbilir neistiyoda anlatamıyo

Tam tahminim gibi salla uyut yatır kaldır kaç oldu saymadım. Hala uyumadı. İlla 1 2 edecek saati. Sonra da 6:30 en gwç 7de kalkış zaten (( valla yaa canım kocam keşke hep evde olsa

Tam tahminim gibi salla uyut yatır kaldır kaç oldu saymadım. Hala uyumadı. İlla 1 2 edecek saati. Sonra da 6:30 en gwç 7de kalkış zaten (( valla yaa canım kocam keşke hep evde olsa

Ay güneşin ikizi bu bidikta
Yat kalk yat kalk 11 12 bizdede
Bazen saatlerce memede
Bugun ayrıydı ama.ya kesin bir derdi vardı
Bizimkide 7 de kalkiyor
Yat kalk hic dinleyemiyorum 1 saat olmadı emzireli tekrar uyandı

Boyunlarıdamı ağrıyor yaw:) baya kararlı bir bıdık yalnız asla vazgeçemedi:)
Benimki yeni uyudu çokta agladi
Emmek bile istemedi ki sürekli memede olan bebeğim

Biz hala ayaktayız yavrum uyumak için eee eee diyor ağlıyor ne derdi var anlamadimki

Kuzum burnu tukalıysa nefes alamadığı için ondanda huzursuz olabilir mi. Allah kolaylık versin sana canım

Benimkide memede durur dalamaz derken
Ağlama krizi yaşadım memeyi de almadı 1 saattir sakinleştirmeye çalıştık bittik ne zor sabır işi dedik
Destekli uyuduğu için oluyor kuzu bunlar hep memede uyuyamıyor karnı tok hemde yorgun ayaktada uyuyamıyor uyumayı bilmediği için ağlıyor krize giriyor sonra yorulup uyuyakalıyor. Biz yine uyandık şimdi uyumak üzere gaz sancısına uyanıyor sonra dalamıyor benimkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…