Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Boyunlarıdamı ağrıyor yaw:) baya kararlı bir bıdık yalnız asla vazgeçemedi:)

Kuzum burnu tukalıysa nefes alamadığı için ondanda huzursuz olabilir mi. Allah kolaylık versin sana canım
Valla kararlı mı inatçı mı anlamadım yine de çok şükür uyutuyorum uykuya dalınca 15 dk sonra falan veriyorum öyle içiyor yoksa uyanıkken asla almıyor

Biz de 1 de uyumuştuk. 1:30 saat oldu Kalktık gene bıdı bıdı konuşup duruyoruz. Başa döndük ( yazık Güneşe yaa onun bi ağrısı var sanki

3 e doğru uyudum 6 gb kalkti alt degistirme öpme koklama derken şimdi tekrar uyutuyorum inşallah uyur
Oksuruyor yavrum belki karni ağrıyor bi anlatabilseler

Boyunlarıdamı ağrıyor yaw:) baya kararlı bir bıdık yalnız asla vazgeçemedi:)

Kuzum burnu tukalıysa nefes alamadığı için ondanda huzursuz olabilir mi. Allah kolaylık versin sana canım

Kuzum daha çok ağrısı var gb sabah sert bir ağızdan gaz çıkardı alttsnds gaz artı kaka yapti
Kakasinda havuç vardi dokunmuş olabilir mi
Bi yandan oksuruguyor hastalık mı başlıyor
Tam anlayamadım

Vallahi o kadar geç yattı uykusuz 6 gb kalkti gaz çıkardı kaka yapti inşallah simdi uyuyacak
Belkide.ondsm kuzu dalamiyor sinirleniyor 2 gündür böle

Valla kararlı mı inatçı mı anlamadım yine de çok şükür uyutuyorum uykuya dalınca 15 dk sonra falan veriyorum öyle içiyor yoksa uyanıkken asla almıyor
Cidden uyurken çok güzel içiyorlar. Şimdi mesela yarım saattir uğraştırıyotir beni
Kuzum daha çok ağrısı var gb sabah sert bir ağızdan gaz çıkardı alttsnds gaz artı kaka yapti
Kakasinda havuç vardi dokunmuş olabilir mi
Bi yandan oksuruguyor hastalık mı başlıyor
Tam anlayamadım

Öyle gazı varsa acaba karnına sıcak havlu falan mı koysan belki karnı falan ağrıyorsa rahatlatır. Umarım daha fazla ilerlemez

5 yıl aradan sonra ne zaman regl olacağımı bilmemek takip etmemek. Heyecanla ve stresle regl günümü beklememek ne kadar güzel bişeymiş
Ayyy oyle ciddenn ben hala 12 gündür olmuyorum regl hiç umurumda bile değil strestte etmiyorumm 3sene içinde boyle kafa rahat yaşadığımı hiç bilmem

Canim benimkide bazen oyle yapiyo,gaz sıkışmasindan dedi doktor.bizde bile gaz sıkışinca iki buklum kaliyoruz,ben aglamakli oluyorum hatta,onlar ne yapsın

Canim benimkide bazen oyle yapiyo,gaz sıkışmasindan dedi doktor.bizde bile gaz sıkışinca iki buklum kaliyoruz,ben aglamakli oluyorum hatta,onlar ne yapsın
Biz gazları bitti rahat rahat kendileri cikariyor saniyoruz ama oyle değil gecen gece benimkide çok agladi üşütmüş heralde masaj yaptim rahatlasin diye wicksle 10 kez gaz yapti belki kendi yapamamis derdi oymus bende kendi yapiyor saniyorum kafama takmiyodum ama malesef usutunce cok gazli oluyolar destek gerekiyor o yuzden . Her altini alisimda bebek yagi veya wicksle donusumlu olarak masaj yapiyorum ayaklarinin altina karnina iyi geliyor

Kızlar kış geldi malum bebeğim rahat nefes alsın gece ne alayım ne önerirsiniz buhar makinası felan mı yazar mısınz? Ve mama sandalyesi annem de yok yanımda başka ildeyim bi eşim var maalesef oda yok gibi zatn hep şu laf para yok artık yoruldum dinlemekten

Daha önce neler yaşadın bilmiyorum ama bende esimle çok kötüydüm 15 20 gün öncesine hatta burda bile paylastim anlattim yasananlari ama biraz ailemin yanina gidince inan bebegim ve kendimden baska kimsenin degerli olmadigini hatta bu hayata beni bağlayan tek seyin oğlum oldugunu farkettim o yuzden kim.ne yaparsa yapsin aldirmiyorum yoklarmis gibi davraniyorum sende oyle yap kimseyi takma kafana insanlar ciddiye alındıkları zaman bitarafı kalkiyor o yuzden ben kimseyi umursamiyorum hiç gibi hissetsinler bırakta.

Kucuk oldugu icin baska yere yatili giderim diye almayi dusunuyorum yorumlarida cok guzel bi incele istersen babymallda indirim var kanz mama sandalyelerinde oraya bakabilirsin

Eklentiler

• Screenshot_20221112-083528_Trendyol.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 36
Gazlari bitmedi daha,ayağa kalkip yuruyene kadar zorlanacaklar.benimki de bikac gecedir cok kalkiyodu,bazen agliyodu felan,doktorla konustuk gaz sıkışması dedi.zaten dişlere daha baya var bizim.
Hem zaten diş boyle olmuyo ki,dişte en fazla 2 gece cok aglar ertesi gun hoop diş gelmiş.
Doktor karnina masaj yap surekli dedi,senin yaptiğin gibi.bide gazi olup olmadigi karnindaki sertliktende anlaşiliyo

Aynen canim yani bitti derken kendileri cikaramiodu ya onu kastettim ben emzirme sonrasi falan. Evet masaj yaparken farkediyorum bende karninda bebek wicksi ise yariyor ama rahatlatiyor benimkini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…