Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ilk bebekten sonra bazi erkekler kadinlardan daha cok lohusa gibi davranmaya basliyo.bebek gelince dagiliyo bazi aileler,ailenin kucuk uyesi stres nedeni olabiliyo.ama bebek buyudukce,tam bir birey gibi davranmaya başladikca duzeliyo.insallah ustesinden gelebileceginiz şekilde olur.

Aynen canim yani bitti derken kendileri cikaramiodu ya onu kastettim ben emzirme sonrasi falan. Evet masaj yaparken farkediyorum bende karninda bebek wicksi ise yariyor ama rahatlatiyor benimkini
Canim bende bitmedi derken ayni şeyi kast ediyom seninle ayni. Yoksa gazlarin bitip bitmemesi diye bisey yok:))

Kuzum daha çok ağrısı var gb sabah sert bir ağızdan gaz çıkardı alttsnds gaz artı kaka yapti
Kakasinda havuç vardi dokunmuş olabilir mi
Bi yandan oksuruguyor hastalık mı başlıyor
Tam anlayamadım
Bence başlamadan bi doktora götür boğazına falan bakar kızarıklık var mı diye. Havuç kakada bizde de çıkmıştı

Ben artık uyanıkken hiç uğraşmıyorum yoksa sonu kötü bitiyor

Allahım yaaa şu insanlardan ne çektin. Hamileyken aynı şimdi hala aynı. Allah ferahlık versin gönlüne. Kocana da akıl fikir versin
Kalorifer peteği havayı kurutuyor burunları da kuruyor tabi. Buhar makinesi var bizde ben onu açıyorum ara ara. Bizim ev soğuk ısıtıcı açıyordum çocuk fena tıkanıyordu ondan olduğunu anladım zorunda kalmadıkça açmıyorum açınca da buhar makinesini de açıyorum. Deerma F301 benimkinin modeli memnunum ben. Mama sandalyesini de ebebekten aldık baby plus sweet modelini

Evet öyle yapıyorum ama kadın peşimi bırakmıyor aşık sanki bana

Hicbirsekilde ciddiye alma daha cok ciddiye alırsan daha çok hırçinlarlarr inatla ederlerr allah sorsun onlarıı günahh yaa

Offf ya ben sadece yoğurt makinesi ve fp köpeği azda bez aldım sen neler aldın ek gıda için ne alıcam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…