Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
K Kaaardeeelen
Bizim doktor ne kadar erken o kadar iyi dedi kuzum. Karşılaşmayacağım garantisini kimse veremez dedi. 7-9-15 bexsero 13 nimenrix.
Diğer doktorda 7-9-13 bexsero 7-13 nimenrix dedi.
Tabi ikiside normalde 3. Ayda başlatıyor bexseroya ama nimenrix için biri tek doz diğeri 2 doz dedi.

aa bizimki de deerma aynı model. nem ölçeri yok diyodum ya hiç dikkat etmemişim ışığına bugün dikkat edeyim

Reformere başladım ben. Bacak, göbek hiçbir şey kalmadı. 54 kilo oldum. Acayip de sıkılaştım.

Ay sizin doktor hala gülüyorum şu oturma işine

Evet efsane bir Doktorumuz var bizim arasan bulamazsın
Sevgili analar nasilsiniz.bizim oglan uyuma arkadaşini birakti,battaniyeye sardı.battaniyeyi iyice yuzune cekip uyuyo,bundan zevk aliyo şapşik:))

Meliyke bişi sorcam sana. Kıyma çorbalarda kullanmayı düşünüyorum çift çekilmiş olarak alacağım dimi acaba şimdi yiyebilir mi

Evet efsane bir Doktorumuz var bizim arasan bulamazsın

Meliyke bişi sorcam sana. Kıyma çorbalarda kullanmayı düşünüyorum çift çekilmiş olarak alacağım dimi acaba şimdi yiyebilir mi
Canim çift cekilmiş al evet ama kiymayi 7.aydan sonra versen daha iyi olur.daha erken,ben 7.ayda kiyma verdigim zaman teri bile değisik kotu kokuyodu.bence 8 e dogru en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…