Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Uykusuzluktan uyuyamıyo birşekilde bebekler yatar seninki birşey var cano yatışınımı beğenmiyo üstündekilerdenmi rahatsız oluyo acaba yada akşamları ışık açma ışıkta uyuyamazlar

Işıklar kapali kuzu
Tulumla yatırdım ondandır dedim dün gece de daha kötüydü tulumu cikwrmamanragmen dismi geliyor burnu akıyor tek tukde oksuruyor neyse biraz sakin markete gittim geldim kafası dağıldı

Reactions: Jou
Canim çift cekilmiş al evet ama kiymayi 7.aydan sonra versen daha iyi olur.daha erken,ben 7.ayda kiyma verdigim zaman teri bile değisik kotu kokuyodu.bence 8 e dogru en iyisi

Anladım canım tamamdır ozaman acele etmeyeyim kemik suyuna devam ozaman :)

Kızlar bu mama önlüğüne bayıldım ben kollusunu da alcam tavsiye ederim. Silikonları ben pek beğenmedim sebebi boynuna tam oturmuyor aradan içine kaçtı hep ama bu efso

Valla kısık ateşte en az 18 saat diyorlar hep 24 saat gördüm yapanları da yuh dedim
En az 8saat kaynaması gerekiyor bn çok araştırdım ve yıllardır yaparım büyük kızım İçin. İçine defne yaprağı soğan sarımsak azıcık da sirke damlatın. Düdüklüde yapmayın sakın çünkü onun vitamin değeri yüksek olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…