Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canim disi tam patlamadiysa pırasa ver bi kemirsin o iyi geliyor cunku kuzenimin bebeside onla rahatlamis iştahıda yokmuş sanırım dişten

El yapsa önemsemiyor dersin geçersin en yakınlar yapınca insan daha bir anlamdıramıyor bu düşüncesizliği.. Çok sinir oluyorum böyle şeyleri duyunca.. Eşininde bunu onlara söyleyebiliyor olması çok güzel bir şey tabi onlar anlıyor mu oda var
Benimki söylüyor mu tam bilmiyorum gerçi desede kendileri ne biliyorsa onu uyguluyor. Benim en büyük sıkıntım çok dipdibeyiz akrabalarla, kv üstte dayısı karşıda amcası halası onu busu hep aynı mahalle ya da yan taraftalar.. Çok konuşan ağız var. Rahatça evden bile çıkamıyorsun illa biri denk geliyor

Ne bu beleşçilik yaaa Oğullarının parası gitmiyormuymuş öyle demekki onunki para değil Genelde ananeler zaten taşın altına elini sokuyor. Babaanneler süs

Hem cahiller hem de benciller çünkü.

Bir de şey var: "ne zaman arasak uyuyo" "hep uyutuyorsunuz çocuğu" onlar kendilerini bebege degil bebegin kendisini onlara gore ayarlamasini istiyorlar. Çok tatlılar

Kesinnnn
Olduuuuu cişinide siz isteyince yapsınlar Benimkilerde bir ara onu ima ediyorlardı. Bebek bu sanki kendilerinde olmadı hadi erkekler cahil anlamaz ya kadınlar onlar daha da cahil

6 saat bırakıyordum hep. Yok istemiyor 1 2 saat sonra içiyordu dün ve bugün asla istemiyor. Şimdi kalktım veriyim kesin içer dedim içmedi en son 21.30 80 cc, 19.00 60 cc içmişti sıpa ya
Bende tam kaç cc içmeleri gerekiyor bilmiyorum Bebeğe bıraktım ne zaman yalanırsa alıyorum emmeye, bazen güzellikle belli diyor bazen çığırarak ağlayarak

Kizlar taksimdeki patlamada eşimin halasının kızının komşusu karı koca vefat etmiş
3 çocuğu varmış en küçük 8 aylık o kadar üzüldüm ki

Allah rahmet eylesin çok kötü çok acı arkadaşımda kızıyla o gün taksime gidecekmiş son anda vazgeçmişler

Allah sabırlık versin sana arkadaşım. Ben kafayı tırlatırdım muhtemelen

Ben bi kere kızim yenidoğan dönemindeyken k.valideme rica etmiştim sen alabilir misin altını diye. He yok ben beceremem demişti daha da alt degistirmisligi yoktur (istemem de degirtirmesin zaten) yani sadece bi kere ayaklarinda sallayip uyutmustu o var bi tek

Olduuuuu cişinide siz isteyince yapsınlar Benimkilerde bir ara onu ima ediyorlardı. Bebek bu sanki kendilerinde olmadı hadi erkekler cahil anlamaz ya kadınlar onlar daha da cahil
Ben zaten oncesinde uyutup, emzirip, altini degitirmis oluyorum şakayla da olsa "bizi mi beklediniz azcuk seveydik" demesinler diye. K.validem kizim ufakken "bi an once buyusunde doya doya sevelim, minciklayayim" diyodu dün onlara gitmeyince de "ufakken daha iyiydi beee" dedi her şey onlara göre şekillensin diye bekliyorlar çok ilginc. Ay cocuk unutuyo tabi ben daha sık gelmeye,ilgilenmeye calisayim diyecegine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…