Bi keresinde hamileyken görümcem kendi ailesini ve bizi davet etmişti eşimle. Eşimle önce esimin ailesini almaya gittik bi gideriz k.peder hasta (korono zamanlarının kol gezdigi zamanlar) noldu baba? gribim ben de yauv. Güya maske takmiş, evse o maskeyi cikartmayacaksin sanki. Neyse bi sey diyemedik, şaşkınız, kızgınız... bindik arabaya gidiyoruz. Esim kız kardesini aradi bi sey lazim mi geliyoruz diye. Aboo görümce de hasta!!!! Sorsan o da grip, nezle... hayır grip iyi bir şey sanki. Korona degilim ama gribim??? Ee yaaanii??? Zaten binbir emekle ittire kaktıra hamile kalabilmişim insan dikkat etmez mi? Beni ziktir et torununun, yegeninizin hic mi kiymeti yok? Eşim de sinirlendi. Böyle olmaz aşkım ben seni eve bırakıcam herkes hasta maşallah dedi. Herkes bi bozuldu bi morardı. E madem biz kendimiz gelirdik diyo ordan birisi. Eşim de biz ne bilelim sizin hasta oldugunuzu soylediniz mi dedi? Ben bi sey demiyorum ama sinirlendim yani yaptiklari cahillige. El de degilsinjz ki bu ne rahatlik? Sonra ikimiz de gitmedik. Simdi ben gidersem bana bulasirsa benden sana bulasacak ne manaya geldi konu. Ne bileyim ya degisik herkes! Sorsan biz ayıp etmişizdir
Gerçek aşk neydi? Emekti. Bence bebeklerimizde kim gercekten seviyor kim "ehe ehe ehe ver seveyim" modunda cok iyi biliyorlar. Gercekten seven gelir ilgilenir. Esimin ailesiyle ayni sehirde arabayla 15 otobusle 25 dklik mesafede oturuyoruz. Taksi para yaziyor diye otobusde duraklarda duruyor(!) Diye gelmiyorlar. Biz goturursek veya esim gider alir gelirse (dün esimin dogum gunuydu misal onda bilr esimin gelip almasini istediler) bebegi gorup seviyorlar. Kendi ailem sehir disinda onlari daha nadir goruyor ama annem bi gelince uyutmasını, alt degistirmesini yapmaktan da gocunmuyor. Annemleri daha nadir gormesine ragmen annemk yabancilamiyor mesela. Dedigim gibi gercekten seven bağ kuran insan sevme disinda ilgilenir de... bebeklerimiz o ayrimi yapabiliyor diye dusunuyorum. Hani bebegim yabanciladigi icin ben de üzüldım sevemediler edemediler diye ama bu sekilde de düşününce o da haklı napayım yani?