Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Allah rahmet eylesin çok kötü çok acı arkadaşımda kızıyla o gün taksime gidecekmiş son anda vazgeçmişler

Amin canım evet çok acı
Bende ayni şeyi düşünüyorum Bende olabilirdim orada
Hiçbir bebek cocuk annesiz babasız kalmasın
Hiçbir anne baba evlat acısı yaşamasın
Cok derin etkileniyorum

YunSev nasıl oldu güneşimiz

Kuzum dun aşırı çapak vardi
Gece akmış kurumuş tek gözünü açamıyordu nemlendirdim suyla kirpiklerinden aldım
Simdi daha iyi en azından gülüyor tepki veriyor 2 gün çok sanciliydi durup durup ağlıyor hiç gülmüyordu

Gecer inş ya, kipriklerine gunde 2-3 kere anne sutu sursene canım

Okullar tatilya kiźimda evde,işler yoğun bende anlayacağin..sen naptin duzenledin mi evi
Ayyy doğru başladımı tatill
Duzenledimmmmm kızımla düzenledik duruyo artık hele süpürge sesiyle hoşuna gidiyo
Bi yemek kaldı bulamadım.ne yapcam

Ooooyyy iyi bari yaaa
Çapaklarsa kendi sütünden sürr benimki biara olmuştu az bişe kendi sütümden ettim

Kizlar bana kabartma tozu ve yumurta olmadan yapabileceğim boyle agizda dağilan sade ve kakaolu olabilecek tam ölculu bir kurabiye tarifi verebilir misinz.eltimgil geldi akşam kaynanamgile göturecem

Ayyy doğru başladımı tatill
Duzenledimmmmm kızımla düzenledik duruyo artık hele süpürge sesiyle hoşuna gidiyo
Bi yemek kaldı bulamadım.ne yapcam
Tatil bu başladi ewt.benimkide ev işi yaparken cok meraklı bakiyo bana,biraz buyusun ona da toz aldiracam:) ben yapacak yemek bulamayinca et sote ya da tavuklu pilav yapiyom.

Reactions: Jou
Kizlar bana kabartma tozu ve yumurta olmadan yapabileceğim boyle agizda dağilan sade ve kakaolu olabilecek tam ölculu bir kurabiye tarifi verebilir misinz.eltimgil geldi akşam kaynanamgile göturecem
Balayı kurabiyesi hapabilirsin canim

2 su bardagi un
2 su bardağı fındık
1 su bardagi sivi yag
1 su bardagi pudra sekeri 1 parmak eksik
Ben bazen kakao bazen tarcin yada hindistan ceviziyle karistiriyorum

2 su bardagi un
2 su bardağı fındık
1 su bardagi sivi yag
1 su bardagi pudra sekeri 1 parmak eksik
Ben bazen kakao bazen tarcin yada hindistan ceviziyle karistiriyorum
Bende yapayim la kakao yakışıyomu ki anamm yumurtasızda varmış dmekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…