Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hayir canim yok baklava yufkası tereyag tahin ceviz seker var

Reactions: Jou
Saoalsın kuzum Bizim eşleri kim büyüttü acaba Gerçi benim kp çok işçimen bir adammış çocuklarını hiç indirmezmiş kucağından altlarını değiştirirmiş. O işteykende kv nin kendi annesi yerleşmiş benim eşim doğunca onlara o bakmış.

Hay Allahım Ne kadar ekmek o kadar köfte Bebekler çocuklar kendilerini korkutmadan incitmeden sevgi gösteren, onlarla ilgilenen emek veren insanları seviyor. Ne yapsın kırk yılda 1 gelip sadece sevmeye çalışanı, onu sokaktan kimi çağırsan yapar

Doktora diyin bari doktor nasil normal diyo anamm
Valla öyle diyo herhangi bir sorunu yok. Ee huzursuz da değil o zaman yapısı böyle dio
Senin tospiğin huyu bu sanirim annesi
Valla doktorda öyle diyo
Canim disi tam patlamadiysa pırasa ver bi kemirsin o iyi geliyor cunku kuzenimin bebeside onla rahatlamis iştahıda yokmuş sanırım dişten
Çok az ucu çıkmış işte. Deneyim pırasa alalım da
Bende tam kaç cc içmeleri gerekiyor bilmiyorum Bebeğe bıraktım ne zaman yalanırsa alıyorum emmeye, bazen güzellikle belli diyor bazen çığırarak ağlayarak
Emzirmek o yönden iyi her an teklif edilebilir aman mamada yapıyon içmiyor döküyon uyanıkken asla ve asla almıyor inatçı keçi
Benzer noktalarımız çoğalıyor
Ahahah valla
Kizlar taksimdeki patlamada eşimin halasının kızının komşusu karı koca vefat etmiş
3 çocuğu varmış en küçük 8 aylık o kadar üzüldüm ki
Yaaaa kız kardeşi paylaşım yapmış onu gördüm çok üzüldüm ya
Ahsen bizim gibi beslenme düzeni oluşturmuş kendine
Valla ya ben hamileyken doğru düzgün yemiyordum bence ondan diyorum eşime

Kızlar tiktokta ilayda genç diye biri var 6.5 aylik bebisi 20 gundur falan ek gida veriyor blw yontemiyle hayretler icinde izliyorum ananas kek lorlu yumurta falan bi cesaretleniyorum yapsammi diye ama beceremem panik yaparim diyede korkuyorum ya kadin cok cesaretli

Canim blw yapacaksan ilk yardim tekniklerini cok iyi bil,belkide biliyosundur gerci

Iste bi anne olarak derlanıyo insan içmedi mi halen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…